Красива русенка стана звезда в Турция

Сериозна кариера в Турция гради Гюлсим Илхан Али. Родената в България и израснала в Русе актриса е звездата в новия сериал „Планинско сърце“, който в момента е номер едно по рейтинг в южната ни съседка

Сериалът се снима в Турция, град Ескишехир, разказва Пловдив Медия. Жанрът му е романтична драма и комедия, стартира на 17 октомври в събота по турският национален канал ТРТ1. В рейтингите е на 1-во място сред всички останали сериали. Получава страшно много позитивни коментари, и успя да се настани на второ място в тренд топикът на социалната мрежа Twitter. GönülDağı – (Планинско Сърце) на TRT 1, прави силно впечатление със своята силна история, която впечатли публиката, с великолепната си природа, която демонстрира красотите и също така традициите на Анадола.

Красивата Гюлсим Илхан Али се превъплъщава в ролята на Дилек, а в мъжката роля е звездата Берк Атан в ролята Танер.

Гюлсим се е снимала и в други успешни продукции. Българските зрители я познават от сериала „Слънчеви момичета“, който се завъртя по една от големите телевизии у нас. През 2009 година Гюлсим Илхан Али печели конкурса „Супер Модел на България“. От 6 години живее в Истанбул. Взема уроци по турски език и актьорско майсторство. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments