Кренвирши с печени чушки в доматен сос

Рецепта за Кренвирши с печени чушки в доматен сос. Продукти и начин на приготвяне на Кренвирши с печени чушки в доматен сос.

Брой порции: 4

Трудност: 1

Кренвирши с печени чушки в доматен сос
 © Рецептата е изпробвана в кухнята на сп.“Кулинарен журнал“.

Продукти:

  • 4 кренвирша
  • олио
  • 100 г кашкавал
  • 4-6 печени чушки
  • консервиран доматен сос
  • 1 с. л. брашно
  • сол
  • червен пипер
  • кубче пилешки бульон

Начин на приготвяне:

• В тава с малко олио на дъното се редят кренвиршите, нарязани на половинки, и върху тях се слага нарязаният на парчета кашкавал.

• Чушките се обелват и нарязват, слагат се в тавата, сипват се доматеният сос и размитото с вода брашно.

• Подправя се със солта, червения пипер, стрития бульон и се полива с олио.

• Кренвиршите с доматен сос на фурна се пекат до готовност (200 С).


Източник: http://www.rozali.com

Powered by Facebook Comments