Легендарният астролог Павел Глоба: През ноември 3 зодии започват от пълната нула, няма бягане от съдбата

Павел Глоба е един от известните астролози. Той направи своята прогноза за следващия месец ноември. И за три зодии, тя хич не е розова. Според него, представителите на тези три зодии трябва да очакват коренна промяна в живота си. И тази промяна не може да бъде избегната.

Дали ще трябва да се изправят срещу голям свой страх и да го преодолеят? Много е възможно. И ако до сега сме правили няколко крачки назад и сме се скривали в ъгъла, сега ще трябва да тръгнем напред. Време е да счупим оковите. Глоба го описва по много интересен начин. Тези три зодии ще имат шанс да сложат край на негативните неща в живота си, но това ще си има своята цена.

Ето за кои зодии става въпрос

Дева

Ще имат много, ама много динамичен ноември месец, но крайният резултат най-вероятно ще е добър. Представителите на тази зодия вероятно от известно време вече правят промени в живота си. Сега ще започнат да берат плодовете на този процес. Ако имате притеснение, че ще загубите контрол над ситуацията и ще се провалите, не мислете така. Ще имате възможност за генерални решения. И ако ги отложите, това е по-вероятно да ви нанесе лоши последици, от колкото ако сбъркате.

Овен

Борбата тук ще е със самия себе си. Трудно ще е да се надскочите, но трябва да го направите. Просто се пуснете по течението и направете всичко възможно да не се предавате. По пътя си през месеца ще се налага да правите някои корекции, но те ще оформят нова и по-добра реалност. Ще имате шанс да промените финансовото си положение – от вас зависи нагоре или надолу.

Оглеждайте се за нови бизнес предложения и всякакви подобни възможности.

Риби

Това е зодията, за която ще има най-много драматични и мащабни промени. Зад вас вървят куп проблеми от миналото, от които сега ще имате шанс да се измъкнете. Ако нещо ви тормози като лош кошмар, също може да остане в миналото. Подходящ месец е за изпълняване на съкровени желания, макар и да няма да бъде лесно.

Трябва да сте уверени и да вървите напред.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments