Лекарите убеждавали майката, че един от близнаците няма да оцелее и искали аборт. Днес тя показва как изглеждат след 2,5 години

Какво може да бъде по-хубаво от раждането на син? Раждането на двама синове, което е двойна радост. Близнаците са голяма радост за родителите, но износването им в утробата е още по-трудно от износването на едно дете.

Натоварването върху организма на майката е двойно: повече посещения при лекаря, повече анализи, повече преживявания. Да се роди по естествен начин е много трудно, опитните лекари препоръчват цезарово сечение. Днес ще ви разкажем една житейска история по този повод.

Тази невероятна история се случила с Джейми Мари, майка на два щастливи близнака. Лекарите настоятелно й препоръчвали да направи аборт, защото шансът на един от близнаците да оцелее клонял към нула. Но жената не смятала да се отказва, дори когато й казали, че има шанс да не оцелее нито един от близнаците. Но в крайна сметка, 34 седмици по-късно Джейми родила две прекрасни дечица.

Едното било напълно здраво, второто се нуждаело от снабдяване с кислород и тръба за хранене. Но след 29 дни реабилитация, вторият близнак преодолял всички трудности и след 2, 5 години изглежда толкова здрав и жизнерадостен като брат си!

„Трудно е да си представя как би се завъртял живота ми, ако бях послушала някой от лекарите“ – споделя борбената майка.

И въпреки че наставленията на лекарите съвсем не били неоснователни, за щастие на майка им, на момчетата им провървяло. Светът видял две чудесни и здрави деца-близнаци. Желанието на едното да живее било толков сило, че той не се примирил с нулевите шансове на лекарите и доказал на целия свят, че чудеса се случват!

Powered by Facebook Comments