Лек за очите от народната медицина. Лесна рецепта

Лек за очите от народната медицина

Кажете сбогом на очилата и подобрете зрението си с тази невероятна рецепта!

Не се колебайте, опитайте! Много хора по целия свят имат проблеми със зрението. Този проблем засяга хора от всички възрасти, включително деца.

Не е нужно обаче да се притеснявате, защото руският лекар Владимир Петрович Филатов откри лекарството, което може да се използва за възстановяване на проблемите със зрението.

Освен това може да предотврати по-нататъшно зрително увреждане.

Съставките, които ще са ви нужни:
100 г алое вера
300 г био мед

500 г смлени орехи
1 чаша лимонов сок

Сокът от алое вера може безопасно да се използва като алтернативен метод за лечение на очите, без да се използват съвременни химически лекарства.

Можете да подобрите зрението, да премахнете подуването на очите и да решите проблемите, свързани с възпалителните процеси на лигавицата.

Приготвяне:
Вземете няколко листа от алое вера и ги изплакнете с вода. Оставете ги за 10 дни. След десет дни смелете и прецедете сока от листата.

След това смесете сока с останалите съставки и вашият продукт е готов за употреба.

Всичко, което трябва да направите, е да използвате една супена лъжица от това невероятно средство 30 минути преди хранене, ежедневно.

Това ще защити зрението ви, а също така ще подобри здравето ви.

Това натурално средство, освен като лек за очите, е полезно и за стимулиране на метаболизма и може да ви помогне при лечението на различни заболявания, като например: респираторни заболявания, ендокринни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, туберкулоза, кожни проблеми, възпаление, бъбречно заболяване, стомашно-чревни заболявания, хормонален дисбаланс.

За да се възползвате максимално от това средство, е необходимо да използвате 2-3 годишно алое вера. Не се колебайте, опитайте!


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments