Лек с чесън и мед за превенция и лечение на рака

Лек с чесън и мед срещу сериозни заболявания

Знаете ли колко е здравословен чесъна? Той убива раковите клетки, унищожава вредните бактерии и укрепва организма ни.

Много пъти е говорено за това колко ефективни са естествените лекарства и че те с успех лекуват дори и най-тежките заболявания. Лекарите няма да ви кажат това, защото не печелят пари от природните средства.

Ето защо трябва да сте информирани. Оказва се, че естествените лекарства могат да излекуват сериозни заболявания като рак.

Толкова много хора са се излекували, като консумират натурални сокове (например от цвекло), кокосово масло и здравословни храни.

Не са използвали химиотерапия, защото тя убива лошите, но и добрите клетки. Много хора са се излекували с природни средства.

Чесънът има антибактериален, противогъбичен и противораков ефект. Той убива раковите клетки, унищожава вредните бактерии и укрепва тялото ни. Пречиства тялото ни от токсини.

Ето как да приготвите лекарство, което ще ви помогне много, ще засили имунитета ви и ще ви помогне за предотвратяване и лечение на рака:

Необходими съставки:
5 скилидки чесън
1 супена лъжица мед

1 лимон
малка лъжица джинджифил

Приготвяне:
Смесете всички съставки, изстискайте лимона. Консумирайте сутрин преди хранене. Не се тревожете за миризмата на чесън, тъй като лимонът ще я унищожи.

Да се съхранява в стъклен съд в хладилник. Консумирайте поне по една супена лъжица сутрин и още една преди вечеря.

Консумирайте този лек с чесън поне 7 дни. Ако се лекувате от рак, консумирайте месец, след което направете почивка.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments