Лесни пари и финансова стабилност за Телец през 2020

Януари

Слънцето посещава Козирог, което означава, че началото на годината за Телец ще бъде невероятно активно по отношение на пътуванията и срещите с нови хора. Въпреки това, вече в средата на месеца тези хора ще трябва да се отдадат на работа. Факт е, че в професионалната сфера не всичко ще е спокойно, може би инспекция ще дойде при Телец с проверка. В същото време той  няма да забрави, че освен професионални дейности, има и личен живот. Януари в това отношение е добър за вземане на важни решения относно семейството. Може би този човек ще получи предложение за брак или ще реши да се ожени за своята сродна душа.

 

Февруари

Вторият зимен месец обещава да бъде конфликтен и няма да донесе желаното облекчение на Телец. Бъдете готови за кавга, както и за факта, че заради грешки, репутацията ви може да пострада. Вероятно удар върху самочувствието ще накара подозрителния Телец да се замисли за изучаване и усъвършенстване по въпроса, на който е посветил живота си. През този период Телецът ще се нуждае от приятелска помощ и ценни съвети. Като се има предвид, че Юпитер посещава Козирог, февруари е идеален за срещи със съученици, както и за възстановяване на контакти с хора, които могат да окажат цялата възможна помощ.

Март

Бъдете готови за надеждата за по-добър живот през март. Марс, Юпитер и Сатурн, заедно с Меркурий, дават надежда, че Телецът може да получи изгодно предложение за сътрудничество, освен това ще трябва да работят в чужбина или у дома, но за чужда компания. Важно е само да не се страхувате да откривате нови страни, ако пристигне благоприятна оферта. Между другото, това не би трябвало да е проблем, защото второто полувреме ще подкрепи изцяло избора на Телец. И все пак астролозите препоръчват на представителя на този знак да състави план за бъдещо развитие, тъй като без ясен план този човек рискува да направи много грешки.

Април

Слънцето в Телец, което означава, че за този човек е най-доброто време да покаже най-добрите си качества. За този период можете да планирате строителството на къща и да правите важни покупки. В допълнение, април е и изключително успешен месец за всякакви лесни пари, които могат да дойдат при Телец чрез хазарт, залагания или наследяване. Важно е само да не се сдържате, когато интуицията казва: „Действайте!“. Но в професионалните дейности ще продължат да бъдат неспокойни. Вероятно ще има човек, който да сложи „пръчки в колелото“ и да кандидатства за позицията на Телеца. Пригответе се да се борите!

Май

Активността на Телеца за подобряване на собствената му стабилност ще стане забележима за другите. Може би той ще завърши строежа, ще увлече онези около него, или ще бъде доволен от наредената сума в банковата сметка. Астролозите препоръчват на всички Телци, които се чувстват твърдо на земята, да си поставят сериозна цел и да започнат да предприемат първите стъпки към нейното прилагане. Между другото, идва времето, когато останалите ще започнат да слушат Телеца.

Юни

Юни ще бъде месецът на натрупване на Телец. Този човек вероятно ще направи парична вноска, която ще стане основата на неговата финансова стабилност в продължение на много години. Възможни са и скъпи подаръци от любим човек, което ще се отрази на по-нататъшните отношения. Но да правите покупки през юни не си струва. Ретрограден Меркурий в Рак означава да придобиете неща, с които ще имате сериозни проблеми. Между другото, юни не е най-доброто време за почивка и пътуване, следователно, ако се планира пътешествие, е по-добре да го отложите до следващия месец.

Юли

Всички покупки, които сте планирали да направите миналия месец, но разумно отложени за по-добри времена, можете спокойно да направите през юли. Този месец е подходящ за харчене за домакински уреди и други евтини, но много необходими малки неща в ежедневието. В допълнение, юли е подходящ за общуване с деца, за съвместна почивка и нови, живи впечатления. В този случай домашашрят Телец ще има възможност да пътува до някоя от далечните страни. Юпитер в Стрелец предполага, че времето е най-благоприятно за това, не пропускайте шанса си да станете малко по-щастливи.

Август

Август Телец ще прекара в притеснения, социална работа и работа в полза на всички роднини. През този период е особено важно да установите контакт с най-близките хора, да се грижите за родителите и децата. В същото време активността и натискът на Телец ще бъдат видяни от другите, което означава, че е време да популяризирате най-важните си идеи пред масите, например да разширите бизнеса си или да „хвърлите стръв“ по отношение на бъдещите промоции. В същото време ретрограден Сатурн няма да ви позволи да постигнете всичко, което желаете веднага. Планирайте, общувайте, разберете. Времето за мощен скок напред определено ще дойде, но малко по-късно.

Септември

Септември ще бъде активен месец за Телец. Ще имате желание да следите здравето си и дори да упражнявате спорт. Не се отричайте от това, по-добре е да получите абонамент за басейна или да започнете да правите сутрешни кросове. Това ще ви спести много здравословни проблеми и особено от затлъстяване, което заплашва всеки втори Телец. Месецът е подходящ и за сближаване с вашата сродна душа, да поискате прошка, да изненадате любимия си човек и да се сближите възможно най-много с него. Но да правите нови познанства в този период не си заслужава. В близко бъдеще те могат да превърнат вашия премерен живот в истински хаос.

Октомври

Идва време за старателна работа и потвърждение на собствения ви професионализъм. Може би решаването на нови проблеми ще ви позволи да се установите в сегашната си позиция и да не изпитвате проблеми в тази област. Но в отношенията с Телец могат да се наблюдават сериозни промени. Началото на месеца ще бъде белязано от кавги с партньора му, изясняване на отношенията и дори заплахи за раздяла. През този период е по-добре да стоите далеч един от друг. От средата на октомври обаче, когато Венера започне да посещава Дева, ще имате шанс да установите комуникация с любимия човек.

Ноември

Изключително негативен месец за решения, които ще вземете заедно с любимия човек. Опитайте се да поддържате хармония във връзката, без да се опитвате да промените нищо. В същото време следете действията и думите си. Има опасност срещу вас да бъде образувано дело. Между другото, ретроградният Сатурн в Козирог ясно дава да се разбере, че не трябва да се опитвате да давате подкуп или да оказвате натиск върху хора, които могат да повлияят на съдебното решение. Може да свърши зле за вас.

Декември

Декември 2020 г. може да стане изключително опасен за Телец. Бъдете внимателни, когато се занимавате с непознати. В началото на месеца словесен конфликт може да се превърне в схватка, при която рискувате да се нараните. Но у дома, напротив, близките хора могат да страдат от вашата агресия. Затова се опитайте да контролирате емоциите си, за да не се срамувате от казаното по-късно. Краят на месеца ще изправи всичко и ще даде спокойствие на Телец сред приятели и роднини. Важно е само да защитите установената хармония и да не провокирате скандали с морализирането си.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments