Луна продава родния си апартамент в Шумен

Луна слага край на връзката си с родния Шумен

 Певицата продава жилището, в което прекарва голяма част от живота си. Най-малко 100 хил. лева ще придобие една от най-скандалните фолк изпълнителки. Луна се разделя с напълно обзаведен, и то изцяло в нейния нестандартен стил апартамент. Певицата изкушава купувачи, като им гарантира, че е оставила част от своята енергия и любов в имота освен цялото обзавеждане.

Според запознати блондинката иска да вложи спечелените пари от продажбата в подобрения по себе си. Последните скандални снимки на певицата показват, че устните ѝ са драстично напомпани. Луна винаги е отделяла огромно внимание на външния си вид, а сега явно е прибегнала и до естетически корекции.

Изпълнителката отдавна е на „ти“ с имотните сделки. Луна има не едно и две жилища, които често сменя. Последната ѝ покупка е луксозен апартамент на брега на морето, в който тя прекара почти цялото лято. „Влагам много в себе си, работя над личността си и затова имам добра възвращаемост вече толкова години„, казва пред „България Днес“ певицата.

Освен че купува и продава жилища, Луна се хвали, че има мъж до себе си, чиято самоличност пази в тайна. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments