Любовта Ще Те Намери, Когато Му Дойде Времето

На някакво ниво всички ние просто искаме да бъдем обичани. Искаме да бъдем желани. Искаме да бъдем ценени и разбирани. Светът може да бъде ужасно потискащо място. Всички искаме онзи специален човек да го озари, да ни предпази от лошото в живота ни и да държи ръката ни в трудните моменти. Жадуваме за любовта и привързаността, които идват с това да сте в сериозна връзка.

Понякога обаче този стремеж към любов ни кара да се втурнем във връзка с грешните хора в отчаян опит да запълним празнината, която усещаме вътре в себе си. В опитите си да намерим любов, стабилност и компания, се забъркваме с хора, които просто не са подходящи за нас, защото смятаме, че е по-добре да рискуваме да бъдем нещастни, отколкото сами.

Истинската любов ще дойде при вас, когато дойде точното времето. Истинското нещо си струва да чакате. Разочароващо е, но любовта е неуловимо създание. Не можете да я накарате да се случи; трябва да се случи от само себе си, естествено. Ще дойде, когато сте готови за нея.

Просто трябва да изчакате.
Изчакайте човека, който ви обича повече от самия живот. Изчакайте човека, който ще ви цени, който ви слуша, когато говорите, и е винаги до вас, когато сте разстроени.

Изчакайте човека, с когото сте най-добри приятели. Изчакайте човека, който ви разбира. Изчакайте този, който е честен и отворен с вас, колкото и трудно да е това.
Животът е твърде кратък, за да бъдете нещастни. Просто няма достатъчно време да се примирявате с връзка, която не ви удовлетворява. Трябва да се възползвате максимално от времето, което ви е дадено.

Трябва да сте смели. Трябва да можете да бъдете сами, и да си осигурите нужното пространство, за да намерите истинска любов. Трябва да сте си самодостатъчни, за да не се примирите с някой, който не е правилния за вас, само за да не останете сами.
Така че, чакайте. Това е единственото нещо, което можете да направите.

Изчакайте този, който ви кара да се чувствате в безопасност. Изчакайте този, който наистина се грижи за вас. Този, който ви подкрепя, окуражава, повдига настроението ви и ви кара да се чувствате така, сякаш можете да направите всичко.

Изчакайте този, който наистина ви обича, който ви казва как наистина се чувства.
Изчакайте точния човек. Не можете да бързате с любовта, така че засега се задоволявайте със собствената си компания; точният човек за вас е на път. И когато вашите души най-накрая се срещнат, ще дадете света един на друг.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments