Малко известни факти за знаменитостите, които изглеждат като митове, но са истина

Животът ни често е поредица от изненадващи случайности и необясними противоречия. В „Симпсън“ господин Бърнс дава на маймуните пишещи машини с надеждата, че те може да напишат шедьовър. И се оказва, че има шанс това да се случи, дори и да е наистина малък.

И колкото и далеч да са знаменистотите от нас, те живеят по същите закони на физиката, по които и ние. В своето ежедневие и те се справят със странни съвпадения, страдат от странни фобии и преминават през различни неща.

Том Круз се развежда със съпругите си когато те навършат 33 години


Не е напълно сигурно дали това е просто съвпадение или е от влиянието на сциентологията, Том Круз се развежда, когато съпругите му навършат 33 години. За тези, които не знаят Том е сциентолог и там цифрата 33 е специален номер. Другото, което е любопитно, че неговата следваща съпруга е с 11 години по-млада от предишната.
Кейти Холмс е третата съпруга на Круз и тя се развежда с него, защото иска да му попречи да запознае дъщеря им Сури с неговата религия.

Безстрашният Джаки Чан се страхува от инжекции

Въпреки че Джаки прави винаги невероятни каскади сам, като скачане от 70 метров хиликоптер, той изпитва страх от инжекции. Оказва се, че когато види спринцовка, може да припадне.
Той споделя, че ако си счупи пръста на снимачната площадка, ще се опита да го намести сам и да продължи да работи, но въпреки това има страх от инжекции.

Антъни Хопкинс търсил навсякъде книга за предстоящ филм, а книгата успява сама да го намери

Преди да участва във филма „Момичето от Петровка“, Антъни наистина имал желание да прочете романа, въз основа на който е създаден сценарият. Той започва да търси във всяка лондонска книжарница, но никъде не успява да намери екземпляр от книгата. На път за вкъщи вижда една книга… и не коя да е, а точно тази, която бе издирвал.
След известно време актьорът се среща с автора на романа и му разказва тази невероятна история. И той от своя страна му споменава, че е загубил последния екземпляр от книгата преди около година. Хопкинс му показва книгата, която е намерил и се оказва, че това е същият загубен екземпляр.

Роуън Аткинсън е смел не само във филмите


Актьорът по-известен като мистър Бийн, се оказва в драматична ситуация, от която успява да се измъкне сам, точно като агент 007. Пилотът на частен самолет, в който Аткинсън е пътувал с цялото си семейство – съпругата и двете си деца, припада точно по време на полета. През времето, в което пилотът е в несъзнание, актьорът успява да приземи самолета, въпреки факта, че никога не е пилотирал преди това.
Аткинсън е известен със страстта си към състезанията и спортните автомобили. В частния си гараж има някои от най-бързите и скъпи коли.

Вин Дизел стана актьор благодарение на хулиганството си

На 7 годишна възраст Вин Дизел, брат му и група техни приятели нахлуват в театър в Ню Йорк. Управителят на театъра е могъл да звънне в полицията, но вместо това любезно им предложил роли в пиесата. Така младият Вин се появява в детска пиеса.

В продължение на 2 години Ръсел Кроу е бил обект на телефонни шеги от Майкъл Джаксън

Ръсел Кроу в продължение на 2 години е получавал постоянни телефонни обаждания. Човекът отсреща му разказвал вицове и винаги търсел мистър Уол и мисис Уол. След един разговор, актьорът разбира, че всъщност му е звънял Джаксън. Интересното е, че те никога не са се виждали в реалния живот.

Емоциите на Шарлиз Терон ѝ помагат да започне филмова кариера

Шарлиз решава да се премести в Лос Анджелис и нейната майка плаща за билета ѝ дотам. Въпреки това младата дама не е имала пари – гладувала е, живяла е в евтин мотел, не е могла да си намери агент и да започне филмова кариера. Майка ѝ дава чек и тя решава да отиде в банката и да го осребри. Касиерът отказал да направи това. Терон полудява и почва да прави сцена – плачейки. През това време тя не е имала никаква представа, че някой я наблюдава. Този някой се оказва агент, който ѝ помага в нейната актьорска кариера.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments