Маслото от черен кимион е направо магическо за мозъка

Хората от изтока казват за черния кимион следното: „Лекува всичко, освен смъртта“ … Ние ви предлагаме сега само ефективен и прост инструмент за успешно и лесно почистване на кръвоносните съдове на мозъка.

Този проблем е актуален за повечето хора от различни възрастови групи, не само и единствено за възрастните хора. Този лек можете да използвате по всяко време на годината.

Маслото от черен кимион почиства кръвоносните съдове на мозъка със следната смес.

Рецептата за състава на лечебната смес.

Ще са ви необходими следните съставки:

 

  • 1 средно голям морков
  • 1 средно голям лук
  • 1 супена лъжица борови ядки (или сусам, ако няма ядки)
  • Можете да добавите малко черен пипер
  • 1 чаена лъжичка масло от черен кимион
  • Можете да добавите всякакви зелени подправки (магданоз, копър)
  • Лимон по желание, така че да няма горчивина
  • 1 супена лъжица зехтин

Настържете морковите, нарежете лука. Разбъркайте зеленчуците. Прибавете всички останали посочени съставки и разбъркайте до гладкост.

Ако не можете да ядете лук, можете да го замените със сурово цвекло (обелете и настържете). Ако не можете да ядете сурово цвекло, можете да вземете варено цвекло, но тогава ефективността на сместа ще намалее значително.

Как се приема лечебната смес

Приемайте от продукта поне 15 дни. Можете да си направите почивка от 5-7 дни. Не е забранено да продължите лечението до един месец.

Предпоставки за успешен резултат

Не забравяйте, че основният враг на кръвоносните съдове е захарта. Тя трябва да бъде напълно изключена от дневната ви диета.

Много важна роля играе двигателната активност. Не избягвайте физическите натоварвания, правете упражнения, практикувайте бягане или плуване.

Защитете се от стресови ситуации. Холестеролът се секретира предимно от черния дроб при стресови ситуации.

Ако не можете да намерите масло от семена от черен ким, е напълно допустимо да го замените със смлени семена от черен ким (1 супена лъжица ).

Използването на тази лечебна смес ще предотврати множество здравословни проблеми и ще направи мозъчната ви дейност по-ефективна.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments