Месечен хороскоп за април 2020

Овен

За вас месец април ще бъде белязан от романтика. Нова връзка или задълбочаване на вече започнати отношения. В главата ви започват да се въртят мисли за брак и деца. С половинката се радвате на безоблачно щастие и добра комуникация помежду си. Възможни са някои дребни проблеми, свързани с работата.

Телец

Изпълнени сте с увереност и решителност и това ви личи. Със спокойствие и самочувствие вършите всички свои задачи. Въпреки това сте малко напрегнати и си позволявате да си изпускате нервите. Намерете начин да овладеете негативната енергия и да я превърнете в нещо градивно.

Близнаци

Април е месецът, в който целият ви фокус е върху духовната енергия. Всичко, което вършите, се случва с лекота. Общувате лесно и безпроблемно и с колегите, и със семейството. Животът ви върви с пълна пара, но ви съветваме да намерите начин да забавите темпото, защото е възможно да се преуморите. Намерете си ново хоби.

Рак

Април е идеалният месец да започнете нов проект или да свършите нещо, което отдавна сте отлагали. Периодът е чудесен за разчистване у дома. Махнете старото и излишното, за да направите път за новото. Не правете нови големи покупки.

Лъв

За вас месец април ще бъде изцяло посветен на работата. Извънредното положение за вас в никакъв случай не значи по-малко за вършене. Трудно балансирате между професионалния и личния живот. Помолете половинката за разбиране и се фокусирайте върху работа и почивка.

Дева

Чувствате се заредени с енергия и оптимизъм. Преливате от креативност и нямате търпение идеите ви да намерят приложение в работата. Но бъдете внимателни, защото в желанието си да блеснете, може да станете досадите и всичко да има обратен ефект. Възможни са леки проблеми с роднините и половинката, затова внимателно подбирайте думите си, когато общувате с тях.

Везни

Чувствате се физически уморени. Не успявате да се отпочинете добре и това се отразява на отношенията ви с колеги и семейството. Опитайте да си създадете стриктен режим на хранене и почивка. Започнете да правите леки упражнения вкъщи, с които да поддържате форма и да се тонизирате.

Скорпион

За вас април е месецът за придобиване на нови умения. Желанието ви да се усъвършенствате в ежедневни дейности е голямо. Експериментирате с всичко – от нови рецепти до поправка на дреболии у дома. Всичко това ще изисква много общуване с други членове на семейството и ще ви сближи с тях. Спокойни и уравновесени сте и се радвате на хармония у дома.

Стрелец

Ще посветите месец април на семейството. И тъй като излизането е силно ограничено, ще се фокусирате изцяло върху качествено прекараното време у дома. Вие знаете как да успокоите всички около себе си. На работа всичко върви постарому, с вашето нормално, но постоянно темпо.

Козирог

Чувствате се напрегнати и изнервени през цялото време. Позволявате си да избухвате и да влизате в конфликти с останалите членове на семейството. Изморени сте и това ще се отрази на темпото ви на работа. Трябва сериозно да помислите как да релаксирате у дома. Намерете си хоби, което да освобождава ума ви.

Водолей

Април ще е месец, в който трудно ще стоите на едно място. Вътре във вас кипи енергия и всячески се стараете да я овладеете. Бъдете внимателни с работата, защото ще се захванете с твърде много задачи едновременно, без да имате каквато и възможност да ги довършите. Прекарайте повече време в планиране и избягвайте импулсивните действия.

Риби

Бъдете внимателни как харчите парите си. Избягвайте големи покупки и в никакъв случай не инвестирайте. Посветете месеца на промяна на здравословните си навици – започнете хранителен режим и може би дори кратки упражнения у дома. Не пренебрегвайте половинката и не забравяйте малките жестове на внимание, които да правите от време на време.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments