Мистериозен монолит, като изчезналия от Юта, се появи в Румъния

Откритието, направено в Румъния на 26 ноември, изскочи като от нищото ден преди структурата да изчезне без следа в Юта

Огромен метален монолит, идентичен на онзи, открит в Юта миналия месец, се появи и в Европа. Откритието, направено в Румъния на 26 ноември, изскочи като от нищото ден преди структурата да изчезне без следа в Юта, пише Metro, цитиран от Факти.бг.

Новият монолит е забелязан на хълма Батка Доамней, близо до град Пиятра Неамт в североизточна Румъния. Според властите не е ясен собственикът на земята, на която е намерена мистериозната находка. Неясно и откъде се е появила самата находка. Румънските власти обаче казват, че за издигане на монолита е трябвало да се поиска разрешение от Министерството на културата.

Мистериозният <strong class=монолит от Юта изникна в… Румъния (СНИМКИ)“ src=“https://cdn4.focus.bg/fakti/photos/original/808/misteriozniat-monolit-ot-uta-iznikna-v-rumania-snimki-2.jpg“ style=“height:auto“ />

Металният стълб е висок близо 4 метра и поразително прилича на този, открит в Щатите, който пък от своя страна изчезна дни след откриването. Властите в Юта се каниха да премахнат незаконно издигнатия „монолит„, но когато пристигнали на мястото, за да свършат това, разбрали, че стълбът вече бил премахнат. Никой не знае как се е появил там, както и как е изчезнал.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments