Мъж, Който Наистина Те Обича, Ще Ти Се Отдаде Напълно. Всичко Друго е Само Загуба На Време

Мъж, който искрено те обича и иска да прекара живота си с теб, ще се обвърже без колебания.

Мъж, който иска да бъде с теб, ще бъде. Край на историята.

Толкова е просто.

Този мъж ще отвори душата си, ще изтръгне сърцето от гърдите си и ще ти го даде ако трябва. Ще направи и невъзможното да бъде до теб. Ще прави жертви, ще изкачва планини, ще преплува океани и морета, ще устои на бури и урагани, и накрая ще намери пътя си към теб. Ще направи всичко възможно да ти покаже, че е готов да се отдаде на любовта си към теб.

Сигурно на някои от вас ще им се стори трудно да приемат това, защото вероятно вече са преживяли доста трудности в живота си. Много от вас са били манипулирани, подлъгвани, приемани за даденост, и оставени сами, точно когато сте имали нужда от някой до себе си.

Много са се примирявали с лоши връзки и партньори, които не са ви обичали. И доста са страдали от последствията на несподелената любов, надявайки се че един ден нещо ще се промени и ще получат това, което искат.

Най-трагичното нещо е, че много от вас все още чакат този момент. Дори дълбоко в себе си да знаят, че никога няма да се случи.

Наистина съжалявам, че ви се е наложило да минете през всичко това. Каквото и да сте направили в живота си, не сте заслужили такъв вид отношение. Независимо колко грешки сте допуснали, сърцето ви не заслужава такава болка. Не сте заслужили надеждите ви да бъдат отнемани.

Защото сега е точно така. Безнадеждно. Опитвате се да го скриете, но очите ви издават.

Нека ви кажа нещо. Истината е, че искрената любов е някъде там. Може да не вярвате в това сега, но някой ден един човек ще се появи в живота ви и ще ви покаже колко сте грешали през цялото това време. Ще ви помогне да откриете надеждата в себе си и ще ви научи как да обичате отново.

Ако наистина иска да прекара живота си с теб, ще остане с теб. Ще прави всичко, за да те обича по начина, който заслужаваш. Ще видиш в очите му и ще усетиш от докосването му колко ти е отдаден. Щом веднъж почувстваш това, ще осъзнаеш, че всичко останало е просто загуба на време. И най-накрая ще ти стане ясно защо не се е получавало с никой друг преди.

Няма да търсиш предупредителни сигнали както преди. Няма да се съмняваш в този човек. Няма да търсиш скрито значение в думите му. Няма да имаш нужда да ти доказва колко те обича, защото ще го прави по свой собствен начин. И ще знаеш със сърцето си, че той е човека, с който ти е писано да бъдеш.

Не е ядрена физика. Ако мъж наистина иска да прекара с теб настоящето и бъдещето си, ще го направи. И ти ще го знаеш и дълбоко в себе си ще го усещаш.

Затова спри да губиш ценното си време с хора, които не заслужават любовта ти. Спри да инвестираш толкова много във връзки, които те карат да се чувстваш недостатъчна. Не влагай енергията си в любови, които няма да продължат дълго. Спри да губиш ценните си дни, месеци и години, чакайки някой да реши какво изпитва към теб. Спри да се самосъжаляваш , че не можеш да откриеш любовта, когато не ѝ даваш шанс тя да го направи.

Вместо това си тръгни.

И винаги помни, че връзките може и да са сложни, но любовта е проста. Или я има или не.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments