Мъж намери друга изоставена къща на тавана на собствената си къща…

Винаги е страшно да надникнеш в тавана на стара къща – понякога можеш да откриеш доста странни неща там. Потребител на социалната мрежа „Реддит“ нямаше ни най-малка представа, че на тавана на закупената от него къща ще има… друга къща.

Качвайки се на тавана и разчиствайки го, открива врата, която води към отдавна изоставени помещения със стари дрипави тапети, баня, рушащи се мебели и много паяжини с паяци.
Оказва се, че на това място е имало двуетажна къща, в която собствениците са живеели на втория етаж, а първия били превърнали в магазин. Когато имотът бива продаден, новите собственици решават да не разрушават старата сграда, а да пригодят нови постройки около нея. Интересно как точно се е случило това, но явно има начини.

Много от потребителите в мрежата след като видели находката споделили, че според тях това било „стаята на разочарованията“. В такива стаи родители държали деца с физически или психически увреждания.

Още през ХХ век в САЩ и Англия е имало помещения, които често били на тавана или в мазето на къщата, защото хората се срамували от „различните“ членове в семейството. В случая обаче става по-скоро въпрос за нещо съвсем друго, коментират още потребителите. Когато запазиш стара постройка и около нея поставиш нова, на някои места, данъците се намалявали.

А новият собственик възнамерява да превърне необичайното състояние на откритата находка от него, в годно за живее място. Ние му пожелаваме успех.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments