Мъж попитал жените какво искат, освен пари и секс. Ето как му отговаря една жена:

Ето-как-отговаря-на-мъжете-една-истинска-жена

Натъкнах се из просторите на интернет на въпроса на един мъж, който пита: “На вас, жените, какво още ви е нужно в тоя живот, освен осигуреност и секс?”

Замерете ме с нещо, но ще ви отговоря честно какво не ми достига. 

“Моето момче, искам стабилност. Искам да бъда сигурна в теб и в утрешния ден до теб. Искам не просто да знам, че ме обичаш, искам да го видя в твоите постъпки, в твоите планове за бъдещето, където аз не съм на второ място, мамка ти!

Искам да знам, че ако се разболея, няма да психясваш и да махаш с ръце, а ще ми помогнеш. Искам да знам, че с чисто сърце мога да те пусна до всяка точка на планетата и да не се притеснявам, че там има други жени.

Искам от теб конкретика, не да ме заблуждаваш, не да чакам кога ще съзрееш, преживявайки поредна криза, да изплатиш ипотеката или каквито там оправдания измисли, само за да не отидеш на онова страшно място наречено “Гражданското”.

Не искам да обяснявам на децата, че баща им е нерешителен и се страхува от всичко, че пак е в депресия, която се лекува с избягване на семейството си и трябва да отиде в кръчмата, воден от същата тази депресия.

Не искам да се обърна и да осъзная, че съм си загубила времето напразно. Не ми е нужнои признанието на твоите приятели, любовта на майка ти, одобрението на кучето ти. Просто не ми стига мъжкото в теб и работите не опират до осигуреност и до секса.

Ако си някакво мъжленце и не можеш да поемеш отговорност, то и 25 см да имаш, и цяло състояние да притежаваш – даже няма да те погледна. На мен ми е нужен мъж, а не портфейл със сантиметри.

Това беше всичко, може да хвърляте доматите”.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments