Мъж се маскирал на храст, за да се разходи по улиците

Мъж се маскирал на храст, за да се разходи по улиците

Отчаяните времена изискват нестандартни решения и тук побеждават най-пресметливите. 

Британец в костюм на храст се разхожда из уиците по време на карантина и дори успява да си купи стоки. Но изгежда полицията досега не е забелязала нищо, а и за застраховка той си има два компаньона – ходещи торби за боклук.

Николас Мюри и приятелката му Мадлин Мей Дейвси от град Стивънидж, по време на карантината се намират вкъщи. Но те не скучаят, защото в съседство живее истински весеяк и майстор на маскировката.

Мъжът се се облича в камуфлажен военен костюм, имитиращ храст с гъста зеленина, и ходи на разходка почти всеки ден, а понякога дори носи торба с хранителни стоки със себе си.

Първа забелязала мъжа в костюм Мадлин, която наблюдавала аеята през прозореца си. Съседът се промъквал между къщите, излизайки от своя двор аварийния изход.

Той спазвал всички предпазни мерки, като истински военен, придвижвайки се на къси пробежки  и замръзвайки на място в опити да се слее с околната среда.

Заслужава да му отдадем дължимото, защото понякога наистина е просто незабележим. По този начин мъжът хукнал в неизвестна посока, напускайки своя квартал.

Мей Дейвис споделил видеото със странния съсед на своята страница в TikTok, смятайки, че никога вече няма да види подобно нещо. Но мъжът се появил в маскировъчния си костюм и на другия ден.

Но този път не бил сам. Заедно с него от двора побегнали още двама неизвестни – вярно, тяхната маскировка вече не била толкова виртузона, но все пак позволявала да се слива с градския антураж – те носели черни полиетиленови торбички за боклук.

Мадлин и Николас гледат с хумор на поведението на съседа си и не го винят за нарушаване на самоизолацията – според тях сега хората имат нужда повече от всякога да се заредят с добро настроение и подобни чудаци са само за добро.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments