Най-готините „изоставени“ места в света! (СНИМКИ)

Някак си изоставените места носят една специална енергия, един странен заряд. Въпреки своята мрачност, такива места привличат хиляди хора от цял свят. Може би тайната на привлекателността, се крие в тяхната удивителна мистерия и мистика.

Чарът на изоставените сгради, може да се усети дори чрез една колекция от снимки. Могат да бъдат написани цели разкази по тях. От една страна природата винаги намира начин, от друга защо се е стигнало дотам, как? Нека заедно разгледаме.

Тези изоставени линии водят към езерото Тахо в Калифорния, изключително зашеметяваща гледка и кристално чиста вода. Истината е, че това не са влакови релси, а по-скоро съоражение, което се използва за „изстрелване“ на лодки по езерото.

Тези изоставени жълти павета са били част от тематичен парк свързан с „Магьосника от Оз“. Работил в продължение на десет години, бил затворен и с времето започнал лека полека да се руши.

Изоставена скулптура в Полша. Била е декор от филм на ужасите.

И още:

Сподели с нас в коментар коя снимка те впечатли най-много и ако имаше възможност ще разгледаш ли тези места на живо? Знаеш ли за великолепни изоставени места в нашата Родина?


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments