Най-красивите жени на зодиака, които могат да имат всеки мъж

Зодиакалният знак определя до голяма степен харизмата и привлекателността на една жена. Не е нужно тези дами да изглеждат като стандартната фатална красавица. Понякога тяхната женска сила остава скрита за съперниците им, но и не за противоположния пол.

Стрелец

Красиви и съблазнителни, жените от тази зодия нямат проблем с намирането на мъже. Имат невероятно излъчване, което подкосява краката на мъжете.  Въпреки безспорната им красота, те са малко неуверени понякога. Но харесат ли си мъж, нямат проблем да го имат. Оставят ярки спомени у всеки, с когото са имали близки отношения.

Овен

Жената Овен привлича мъжете с огнената страст, която се чете в очите й. Един поглед и мъжете се редят на опашка. Погледът е най-силното й оръжие, което тя използва безсрамно в надпреварата със съперниците си.  Дори след като създаде семейство, тази огнена красавица използва чара си върху мъжете. И никой не може да й устои!

Риби

Романтични и нежни, жените от тази зодия са прекрасни създания. Най-силното им оръжие е походката, а най-атрактивната част от тялото – красивите им крака. Затова им съветът към тях е да избират по-женствени дрехи, които да разкриват нежната им красота. Вроденият им чар не ги предава никога и те с лекота печелят симпатии. Един мъж никога не забравя връзката си с жена от тази зодия.

Рак

Грациозни и фини, тези дами печелят мъжките сърца с финес и чар. Лесно подлъгват дори и най-труднодостъпните господа, които се радват на много обожателки.
Жената Рак може да играе всякакви роли и да разнообразява живота на половинката си. В нейно лице мъжът вижда и всеотдайна къщовница, и добра майка, и изкусителна любовница.  И тъй като е изключително суетна, жената Рак не спира да се грижи за външния си вид през целия си живот. За нея красотата е начин на живот!


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments