Най-лошото, Което Може Да Очаквате в Любовта От Всяка Зодия

Всеки има недостатъци, въпросът е дали половинката му ще успее да се справи с тях. Нека видим какви са вашите любовни трески за дялане, според зодията.

Овен – могат да отделят прекалено много време за себе си, без да се съобразяват, че вече са обвързани. Склонни са да пренебрегват любимия човек и ако той не е готов на подобен компромис, конфликтите във връзката стават все по-чести.

Телец – обичат да става това, което искат и трудно правят компромиси. Често не взимат под внимание желанията на половинката си, което предизвиква спорове между двамата.

Близнаци – сексуалният им глад би могъл да бъде задоволен доста трудно. Понякога, половинката им мисли, че не е достатъчно добра, че не може да им достави удоволствие и се отдръпва. Близнаците се обвързват само ако наистина обичат някого. Тогава, всичко би могло да бъде преодоляно.

Рак – трудно се отпускат. Обикновено, сърцето им е било разбивано многократно и щом срещнат истинския човек, не му обръщат внимание веднага. Това би могло да се приеме като обида, но не трябва да е така, понеже Раците са интроверти и се нуждаят от време, за да се разкрият пред някого напълно, допускайки го до себе си.

Лъв – според неговите виждания за любовта, партньорът му непрестанно трябва да сипе комплименти и възхвали по негов адрес. Да ама не. Лъвът трябва да знае, че във връзката са важни действията, не само думите и всичко трябва да бъде взаимно, не едностранно.

Дева – пренасят перфекционизма си в любовта и често са виновни за споровете с партньора, тъй като предявяват твърде много претенции към него.

Везни – те, от своя страна, пренасят колебливостта си в любовта и заради това им е необходимо доста време да решат дали искат да са с някого или не. Това би могло да накара човекът от среща да изгуби търпение и желание.

Скорпион – той е краен, първичен, страстен, но тези черти не винаги подобряват отношенията между него и половинката му. Бързо се влюбват, бързо и разлюбват. Трябва да бъдат силно впечатлени, за да завържат трайни отношения с някого.

Стрелец – трудно влиза във връзка, защото според него тя иззема цялата му свобода, а това за него си е чисто самоубийство. По същия начин и приключват връзка – изведнъж, без дълго и мъчително сбогуване. Всичко при тях се случва от раз.

Козирог – планират всичко, дори и любовта, а това е доста дразнещо, имайки предвид, че най-хубавото на любовните трепети е очакването. Държат всичко да се случва по часовник, а това няма как да се случи.

Водолей – има проблем с изразяването на чувствата. Това създава напрежение във връзката, тъй като половинката му не може да разгадае какво се върти в главата му и да реагира по съответния начин.

Риби – всичко за тях е розово и красиво. В това няма нищо лошо, но когато биват разочаровани, го изживяват твърде болезнено. Трябва да слязат на земята и да приемат живота и любовта с добрите и с лошите му страни.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments