Най-неподходящите любовни връзки в зодиака

Дори в отношенията между двама влюбени хора понякога се появяват пукнатини и това се случва, защото те просто не си подходждат.

Съвместимостта е на първо място разбиране и признаване на нуждите един на друг. Хората в една връзка могат да се споразумеят и не са съгласни по различни въпроси, но каквото и да е, важно е да се уважават решенията на партньора.

Има знаци на зодиака, чиято комбинация може да бъде доста натоварваща. Обърнете внимание на тези 6 комбинации …

Лъв и Рак

Срещата на тези знаци трудно може да завърши с нещо добро. Докато Раците очакват връзката им с партньора да бъде дълбока и душевна, Лъвът е в хватката на постоянната несигурност, която разрушава любовното му настроение.

Изключителната емоционална променливост на Лъва – моментален преход от грижа към прекомерна критичност – плаши партньора. Раците, бидейки нежни хора, приемат всичко от сърце, а изблиците на гняв, които използват като защитен механизъм, съсипват връзката.

Козирог и Водолей

Козирогът и Водолеят са известни със своята решителност и именно тази особеност ги привлича един към друг, а също така ги поставя на противоположни страни. Докато Козирозите са готови да инвестират всичка в любовния съюз, Водолеите управляват отношенията като практици.

Подобно разположение превръща Водолея в доминиращата страна на връзката, а Козирогът в зависимата страна, която трябва да доказва своята стойност през цялото време. В крайна сметка решителното им намерение да се поправят взаимно с помощта на ритници или става причина за жестока кавга, или причина за напускането на някой от партньорите, чиито нерви просто не могат да издържат.

Дева и Близнаци

Или живеете живота на мечтите си, или правите практични неща. Ето защо тези два коренно различни светогледа не могат да съществуват дълго време. Докато Близнаците са мечтана природа, Девата е емоционално отделена личност, която се опитва да намери практически решения на всякакви проблеми.

Връзката им няма шанс за успех, тъй като Дева в трудни моменти може просто да си тръгне, оставяйки Близнаците с разбито сърце. Просто казано, Девата се отегчава, че Близнаците предпочитат да се крият от проблеми в пашкула на своите фантазии, докато Девите се стремят да действат практически.

Везни и Телец

Те са като огледало. Представителите на тези знаци са много сходни, те дори имат някаква телепатична връзка. И двамата не само се обичат, те се обожават, така че дори мисълта за раздяла им се струва непоносима. В началото тези знаци се радват на връзка, но по-късно те просто започват да се задушават.

Упоритостта на Телеца и отчаяното желание на Везните да бъдат прави през цялото време, удря последния пирон в ковчега на връзката им. Те се познават и разбират добре, но просто не са в състояние да задоволят всички изисквания, които и двамата поставят в този съюз.

Скорпион и Риби

Това е смъртоносна комбинация, тъй като и двата знака са изключително емоционални и подозрителни. Когато става дума за изразяване на любов, Скорпионите изпадат в истинско безразсъдство.

Огънят на страстта изгаря всичко с времето, оставяйки купчина пепел. Рибите живеят в своя космически свят, а подозрителният Скорпион непрекъснато се задушава, постепенно унищожавайки любовта и доверието.

Стрелец и Рак

Тези два знака на зодиака не са нещо, което да влезе в една връзка, те дори не трябва да се доближават един до друг. Докато Раците не могат да дадат категоричен отговор, Стрелецът, действащ като претендент за ръката и сърцето, буквално избухва отвътре от нетърпение.

Стрелецът се стреми да изпревари самия живот, докато Раците, без значение колко се променя светът около тях, остават спокойни. Стрелците ценят сексуалния контакт повече, а Раците мечтаят да установят дълбок емоционален контакт, а този дисбаланс в крайна сметка води до срив.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments