Най-простото лекарство срещу коронавирус се намира във всяка една кухня!

Содата за хляб може да бъде полезна в борбата с коронавирусната инфекция. Това заяви известен руски лекар, диетолог Марият Мухина, съобщава  Medikforum .

Разтвор на натриев бикарбонат (домашна сода за хляб) ще забави ефектите от инфекцията и ще помогне да спечелите време в лечението.

Диетологът обясни, че коронавирусът действа съвместно с изкуствено създадената бактерия „Синтия“ в САЩ, която е създадена след масивно разливане на нефт в Мексиканския залив. Бактерията изяжда въглеродните съединения.

Използването на содов разтвор осигурява допълнителна храна за бактериите и ги разсейва от вредното въздействие върху телесните клетки. По този начин пътят към коронавирусните клетки към човека ще бъде затворен. Следователно най-достъпният метод за защита или облекчаване на болестта е използването на минерални води с бикарбонати.

За профилактика трябва внимателно да следите здравето си: инфекцията може да проникне в човешкото тяло чрез драскотини, рани по лигавицата на назофаринкса.  /

The post Най-простото лекарство срещу коронавирус се намира във всяка една кухня! appeared first on Istinskiistorii.com.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments