Натурална маска срещу косопад с бира и банан

Натурална маска срещу косопад за буйна и здрава коса

С такъв проблем, какъвто е косопада, се е сблъсквала всяка жена поне веднъж в живота. Този проблем не подминава и мъжете. Въпреки, че в днешно време магазините са пълни с различни продукти за подобряване на качеството на косата, много от тези шампоани и средства нямат дълготраен ефект. Ето защо си струва да обърнете внимание на рецептите от народната медицина, които са икономични и ефикасни.

С косопада за първи път се сблъсках след раждането. Моята коса започна да пада на кичури, страхувах се дори да я разреша. Една приятелка ми сподели рецептата за невероятно средство, което подобрява кръвообращението на кожата на главата, пробужда спящите фоликули, спира косопада и стимулира растежа на косата. Реших да опитам. Накратко, косата ми напълно се възстанови! Споделям рецепта с вас!

Как да си направим натурална маска срещу косопад?

Вероятно често сте чували, че за да расте косата, трябва да използвате бира. Но, ако този продукт се допълни от други компоненти, ще се получи мощна маска, която ще укрепи косъма и ще помогне да имате шикозна гъста коса за кратко време!

Рецепта

Съставки:

кокосово масло – 1 супена лъжица

банан – 1 бр.

жълтък – 1 бр.

бира – 1 чаша

малка глава червен лук

Ето какво трябва да направите:

Обелете един банан и го намачкайте. Добавете останалите съставки към него и разбъркайте до гладкост.

Нанесете маската върху скалпа, разпределяйки я по цялата дължина на косата. Покрийте главата си с целофан и кърпа и изчакайте 40 минути. След това измийте косата си с шампоан, както обикновено.

Тази маска се препоръчва да се прилага веднъж седмично, за да получите желания ефект. В рамките на месец количеството на косата на главата ви ще се удвои, а може би дори и утрои!
Опитах и съм възхитена!


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments