Натурална рецепта с ревитализиращ ефект и за добро здраве

Натурална рецепта с ревитализиращ ефект и енергия за тялото

Тайната на тази рецепта се състои в това, че ако се консумира редовно, почиства кръвоносните съдове и храносмилателната система от патогенна микрофлора, лекува сърцето, възстановява имунната система, почиства черния дроб и бъбреците.

Освен това подобрява мозъчната функция и паметта и предпазва от инфаркт. Рецептата стана популярна и хората започнаха масово да я правят и да споделят опита си.

Натурална рецепта с ревитализиращ ефект, която лекува целия организъм от главата до петите.

Рецептата на българския учен проф. Христо Мермерски е представяна от мнозина като революционно лекарство за рак.

„Това е храна за лечение на целия организъм, а ракът в такъв организъм се оттегля сам“ – каза проф. Мермерски на неговите лекции.

Необходими съставки:
15 пресни лимона
12 глави пресен чесън (домашен, не китайски)

1 кг качествен мед
400 г пресни орехи
400 г жито

Процедура за покълване на житото: сложете 400 г жито в чист стъклен съд. Залейте го с вода и оставете за една нощ. След 10-12 часа прецедете през чиста марля, измийте добре зърната през цедка.

Оставете житото да престои за 24 часа. Тогава ще получите покълнало жито, с кълнове от 1-2 мм.

Подготовка на лека:
Смелете заедно: покълнало жито, орехите и обеления чесън. Смелете 5 лимона с корите, след което разбъркайте заедно. Отцедете сока от останалите 10 лимона, след това го добавете към останалите съставки и разбъркайте, докато получите хомогенна смес.

Добавете меда и разбъркайте дълго с дървена лъжица, след което съхранявайте в стъклени буркани. Оставете в хладилника за 3 дни, след което можете да започнете да го консумирате.

Употреба:
Лека се консумира 30 минути по една супена лъжица преди закуска, обяд и вечеря и преди лягане. Ако го използвате за лечение на рак, приемайте 1-2 супени лъжици на всеки два часа.

Професор Мермерски казва, че рецептата е гаранция за добро здраве и дълъг живот, както и за лечение на рак, запазване на младостта и енергията.

„Това лекарство съдържа всички необходими витамини, минерали, биоактивни вещества, протеини, въглехидрати и растителни мазнини.”

Следователно, то подобрява работата на всички вътрешни органи и жлези, които поддържат здравето на тялото и води до пълно излекуване на рака.” – казва лекарят.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments