Негативна енергия на дома, която ни разболява

Негативна енергия на дома – ето кога къщата е “болна”

Да, домът може да боледува. Човек може да се разболее и да страда, ако живее в такава къща. Къщата наистина може да ви навреди и да отнемете здравето и щастието на тези, които живеят в нея.

Още през 1982 г. Световната здравна организация официално прие термина „Синдром на болната сграда“. Това означава лошо здраве за тези, които прекарват време в такива помещения.

Симптомите се появяват, когато човек живее в такава къща и изчезват щом я напусне.

Старите къщи, помещения с лоша вентилация, с лошо осветление, изградени на лошо място, прекалено влажни или прекалено сухи, могат да бъдат вредни.

Но всичко това е разбираемо, всички тези причини са доста осезаеми.

Но е посочена още една причина: психологическа. Не са налице технически проблеми с къщата или апартамента. Там осветлението е нормално и температурата е правилна. Помещенията са проветрени. Но да останете дълго в такъв дом или офис е опасно за здравето, за психиката и за отношенията. А понякога – дори за живота.

В „болната къща” са налице слабост, странна алергия, боли ви главата и сънят ви е непълноценен. Човек изпитва физическо неразположение. Появява се раздразнителност. Скандалите пламват от нищото.

Депресия – загубата на сила и лошото настроение могат да прераснат в депресия. Може да се пристрастите към цигари, алкохол или наркотици. Няма покой, усещате безпокойство в очакване на лошото. Не можете да се оптуснете.

Какво може да направи една къща лоша: ужасно и тъжно събитие, случило се в нея. Не е чудно, че купувачите се интересуват от историята на къщата или апартамента. Престъпление или продължителното заболяване на някой, продължителни конфликти, скандали, нещастия, които са преследвали собствениците. Тази негативна енергия на дома може да ви разболее.

Може би причината за тези кавги и омраза е „болната къща. Слабост, раздразнителност, главоболие, сухота в устата, уморени очи – това може да е вашата лична реакция.

Някой наистина може да е проклел къщата. Например, един апартамент е бил несправедливо присвоен, лишавайки някого от собственост.

Психологическите причини все още не са проучени. Но лошите помещения наистина съществуват и могат да черпят жизнена енергия от тези, които живеят в тях.

Основният признак за болна къща: когато я напуснете, състоянието ви се подобрява. А при дълъг престой в това пространство – се влошава. Можете да намерите причината. Но елиминирането й не винаги е възможно. Помислите за здравето и живота си!


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments