Незабравимо предложение за брак

Потребителите на интернет се шегуват, че това предложение за брак определено ще бъде запомнено от всички и ще бъде предавано от уста на уста.

Мъж много мислел как ще предложи брак на любимата си. Той искал да изглежда възможно най-романтично и съпругата му да си спомня това събитие с нежност и любов.

Младоженецът реши да направи това на кея, преди да тръгне на яхта за романтично пътуване с шампанско. Той искал да направи предложението символично – преди да се качи в лодката, в която вече беше любимата му.

В този момент обаче, когато той задава въпроса, който жената чака, младоженецът толкова се развълнувал, че случайно бута „любовния кораб“. Лодката рязко се дръпва, жената пада и, падайки, успява да ритне младоженеца в лицето. Той пък не успява да остане на краката си и пада във водата, разказва Glas.bg.

Потребителите на интернет изразяват надеждата, че сватбата все пак ще се състои и се шегуват, че това предложение за брак определено няма да бъде забравено – то ще бъде запомнено не само от роднините и приятелите на двойката, но и от непознати хора. И тази история определено ще се предава от уста на уста и видеоклипът ще бъде вирусен за дълго време.

Само в Twitter видеото е събрало над 200 хиляди гледания.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments