Не дръжте парите си в кухнята и спалнята! Има основателна причина за това..

Във всеки един дом има места, които имат специална енергия. Правилното им използване може да донесе много успехи на стопанина, но може и просто да го съсипе.
Правилният избор на място за съхранение на парите може да спомогне за привличане на финансов просперитет.

Най-важно е в никакъв случай да не държите пари в близост до входната врата. Тя е проводник на отрицателна енергия.

Ако не спазите това правило, може да си навлечете много материални проблеми, които да се превърнат в често срещано явление в живота ви. Не е добре да слагате парите в близост до течаща вода – баня или кухня. Според поверието парите ви ще отплуват като в река, без да се задържат за дълго у вас.

В никакъв случай не трябва да съхранявате спестяванията си на място, където релаксирате или спите. То е отредено за мир, покой и застой. Следователно опитите да държите пари под леглото или в нощното шкафче могат само да повлияят негативно на финансовото ви положение. Шкафовете с документи също са ужасен избор за съхранение на пари. В тях обикновено има документи с много отрицателна енергия и това ще се отрази на материалното ви състояние.

Експерти препоръчват да съхранявате парите си на места, които имат положителна енергия и предизвикват положителни емоции у домакините.

Най-често това може да бъде трапезарията или пък холът. Именно там членовете на семейството най-често се събират с приятен повод, разговарят и се смеят заедно, като създават положително енергийно поле около себе си.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments