Не можеш да построиш щастие върху чуждото нещастие. Минусите на връзката с женен мъж:

Да бъдеш любовница на женен мъж не е толкова приятно, както може да ти се стори на пръв поглед. В никакъв случай! Не можеш да построиш щастие върху чуждото нещастие.

Ето и съществените минуси на връзката с женен мъж:

1.Такива отношения винаги се налага да ги криеш. Твоят „благонадежден” няма да иска да се разкрива в обществото, което означава, че срещите ви винаги ще минават на тихи места. А ако все пак се окажете сред хора, то ти винаги ще си напрегната, защото не трябва да го хващаш за ръката или целуваш.

2. Ще ти се наложи да прекарваш самотна или в компанията на такива неомъжени дружки всички празници, включително Нова година и рождения си ден. Със сигурност твоят любим ще иска да отбележи знаменитите дати със семейството си.

3. Ревност. Даже и да си мислиш, че това чувство не е характерно за теб, с времето ще започне да те мъчи. Това ще се случи веднага щом започнеш да мислиш за това, че всяка сутрин се събужда в едно легло със съпругата си, след всяко позвъняване те оставя сама и бърза да отиде при нея. Именно тя получава стабилност, сигурност и неговата постоянна грижа. А ти нямаш нищо, освен страстен секс и гръмките му думи.

4.Забрави за перспектива в развитието на отношенията ви. Той вече си има любима жена, която му приготвя вечеря, глади, пере, а може би и възпитава децата му. Животът му е потръгнал! Защо да остави всичко това и да започва всичко отначало?

5. Не можеш да разчиташ на такъв мъж изцяло и напълно. Той е „квантов” човек в живота ти – ту го има, ту не.

Съгласявайки се на романс с женен мъж, бъди честна със себе си. Премери всички плюсове и минуси, анализирай за какво рискуваш да изгубиш години от живота си и какво семейство би могла да съсипеш. Погледни на нещата и от друга гледна точка – ами ако същият този мъж един ден се разведе с теб, заради друга? И не позволявай на мъжа да заблуждава нито теб, нито себе си!

Powered by Facebook Comments