Не, Че Не Ми Пука. Ти Просто Не Си Заслужаваш Борбата

Толкова дълго се опитвах да намеря смисъл на всичко. Беше дълъг и труден път, за да прочистя главата си достатъчно, и да взема зряло и отговорно решение за това, което искам от нас. Но сега, когато най-накрая виждам нещата както трябва, искам да ти кажа всичко, за да ти обясня. Знам, че не разбираш и мислиш, че някъде по пътя е спряло да ми пука за теб, но това не е истината.

Трябва да осъзнаеш, че имаше голяма част от мен, която искаше да продължи така. Можех да се въртя в кръг завинаги.

Но това не е правилно. Не е правилно за мен, за теб също не е.Толкова дълго време се опитвах да оправя нещата, че ми е трудно най-накрая да приема че не е било писано, но сега знам че трябва.

Имаше време, когато си мислех, че все някога всичко ще се оправи. Мислех, че ще изгладим всички неразбирателства, че лъжите, грешките и болката, ще свършат един ден. Седмиците се превърнаха в месеци, а месеците в години, и нищо не се промени.

Осъзнах, че връзката, която ще имаме в бъдеще, ще бъде същата, както тази което имахме тогава. Погледнах дълбоко в сърцето си и се запитах дали мога да правя това завинаги и отговорът едновременно разбиваше сърцето ми и ми носеше странно облекчение.

Разбрах, че ако искам да съм щастлива, и двамата да бъде щастливи, тогава трябва да те пусна. Нищо лично. Все още ме е грижа за теб. Всъщност, точно защото все още ми пука за теб, ти казвам това. Просто не ни е било писано, колкото и много да искахме да бъде.

Не съжалявам за времето, което сме прекарали заедно. Научи ме на безценни уроци за любовта, за живота и това да бъдеш човек. Винаги ще имаш място в сърцето ми. Просто не мога повече.

Не мога да продължавам така. Знам, че нищо няма да се промени, ако продължим да правим всичко по същия начин, да се въртим в кръг и да се нараняваме един друг, и да плачем, защото всичко което искаме е да бъдем заедно. Осъзнах, че може би това не е възможно за нас.

Време е да се сбогувам с теб. Знам, че не съм перфектна и ти също не си. И двамата дадохме всичко от себе си, но не беше достатъчно, и всичко е наред. Не е нещо, което можем да контролираме. Можем само да се учим от грешките си и да продължим напред като по-добри хора.

Съжалявам, че не се получи. Съжалявам, че не бяхме един за друг. И двамата дадохме най-доброто от себе си, но никога нямаше да се получи. Сега трябва да се разделим. Пътищата ни продължават, но в различна посока. Благодаря ти за всичко и моля те опитай се да ме разбереш. Ще разбера ако ме мразиш, ако не искаш да говориш повече с мен, но аз само се опитвам да направя най-доброто. Надявам се, че един ден ще разбереш.

Довиждане, и се опитай да запомниш хубавите моменти, които сме имали заедно. Аз ще ги помня винаги.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments