Николай Бареков най-сетне стана баща на момиченце

Бившият евродепутат Николай Бареков стана баща за пети път.

Новината съобщи той в профила си в социалната мрежа Фейсбук. „На бял свят се появи първата му дъщеря – Мария Барекова. Малката принцеса носи името на майка си Мария.“, написа той.

След 4 момчета, той най-после стана татко на момиче. 

А щастливата майка имала трудна бременност, защото била с тежка коронавирусна инфекция, но сега тя и бебето са в добро състояние.

За бременността на Календерска стана ясно в средата на август т.г., след като се появи с видимо наедрял корем на протеста, състоял се пред имота на бизнесмена Иво Прокопиев над скалите в местността Буджака, организиран от самия Бареков. Роклята с широка кройка, която брюнетката носеше, не успя да прикрие факта, че очаква още една рожба от обективите на телевизионните камери, отразяващи случващото се на място.

Преди почти 2 години бившият евродепутат Николай Бареков обяви, че ще се бори с демографската криза в България като прави деца и ще спре едва когато числеността им достигне броя на играчите в един футболен отбор. Днес по всичко изглежда, че планът му се развива повече от успешно и той действително възнамерява да удържи на своята дума.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments