Николета Лозанова се похвали с нов тунинг

Плеймейтката наля 450 кубика силикон в гърдите си.

Плеймейтката наля 450 кубика силикон в гърдите си и веднага след интервенцията пусна снимка, с която успя да нагорещи социалните мрежи.

На кадъра, половинката на Ники Михайлов гордо позира с новия си бюст, като споделя, че това е „тунинг“ за новата година, а зад процедурата стои д-р Николай Георгиев.

„Tuning Season 2020! Hello, my new 450! Когато си под скалпела на най-добрия – д-р Николай Георгиев, не си на операция, а на елементарна разкрасителна процедура, с гарантирано отличен резултат!“ – пише Ни Ло. На снимката, брюнетката носи черен сутиен с дантелени презрамки и дънки с висока талия, а промяната на гръдната обиколка ясно си личи.  Николета събра над 35 хил. лайка и множество коментари в Инстаграм. Повечето от последователите ѝ бяха доволни от корекцията, но други се притесниха, че новият тунинг може да и понатежи.

Само преди преди седмица, Лозанова отново нажежи мрежава, след като публикува кадри, на които е застанала пред фотографския обектив гола и окована във вериги за реклама на парфюмерия.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments