Овен, Лъв и Стрелец: най-точната характеристика на огнените зодии

Огънят-принадлежи-на-три-зодии-Овен,-Лъв-и-Стрелец,-които-имат-сходства,-но-и-са-много-различни-със-своите-особеноти-и-черти-на-характера. 

Огънят принадлежи на три зодии: Овен, Лъв и Стрелец, които имат сходства, но и са много различни със своите особеноти и черти на характера. 

ОВЕН

Овенът е най-централният знак на стихията Огън. Овенът винаги трябва да се намира в движение, иначе огънят му е затихне. Овенът е революционер, чиято цел да е да промени живота на хората и техния мироглед.

Овните притежават висока жизнена активност, винаги са в движение и вървят към своята заветна цел. Често приемат съвети “с враждебносст”, рядко се вслушват в чужди съвети, предпочитат да правят всичко сами и са горди със своята самостоятелност.

Овните са много амбициозни, злопаметни и никога не подават ръка на своя враг. Овните са покровителствани от Марс. В брака са склонни на комппромиси, но не бива да се злоупотребява с това.

ЛЪВ

Лъвът е друг представител на огнените знаци. Лъвът има в себе си огромна сила, която е невъзможно да бъде потушена. Ако Лъвът се захване с нещо, го довежда до края, въпреки трудностите и мнението на околните. Лъвът е покровителстван от СЛънцето, което му дава сила и индивидуалност.

Лъвовете притежават лидерски качества, независими са и са готови да отстояват своето мнение докрай. Понякога може да им е трудно да решат някои проблеми, да се затворят в себе си и да направят това, което смятат за нужно.

В любовта Лъвовете са спокойни и търпеливи. Брак, в който и двамата партньори са огнени зодии, е здрав и неразрушим.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са подвижни и активни. Притежават ум, мъдрост, разсъдливост, бързи реакции, не понасят натиск отвън. Стрелецът няма да гази през трупове, постигайки целта си, а предпочита да остане спокоен и сдържан.

При решаването на въпроси Стрелците не са търпеливи, бързо “избухват” и започват да си изясняват отношенията чрез спорове и разправии.

Стрелците са покровителствани от Юпитер, което засилва моралните и религиозни принципи на зодията, макар че Стрелците много обичат флирта и вниманието на противоположния пол.

Стрелците ценят стабилността и честността, не търпят лъжата и лицемерието. В отношенията искат от партньора си да бъде истинсски и честен.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments