Орландо Блум в цитати

1. Научете се да разграничавате важното от второстепенното. Висшето образование – не е показател за ума. Красивите думи – не са показател за любов. Красивата външност – не е показател за красив човек. Научете се да цените душата, да вярвате на постъпките, да наблюдавате действията.

2. Не се страхувам от грешки, защото те по-добре от всичко могат да те научат на нещо.

3. Живота е това, което вие правите с него. Не седите и гледате, как някой осъществявам мечти и желания, които вие не изпълнявате. Правете днес нещо, за да се приближите до мечтите. За това НИКОГА не е твърде късно!

4. Изпитвам трудност с четенето. Но това не означава, че аз съм глупав. Така че не се смейте на съучениците си, ако при тях има проблеми с четенето. Може, те да станат кинозвезди и да ви подарят билети за премиерата.

5. Парите не ме вълнуват. Честна дума, ако ми дадат възможността да целуна някой в киното, те може да не ми плащат въобще.

6. Не се боя да изляза от мода, а повече се боя да започна да се страхувам заради това.

Орландо  Блум ( Orlando Bloom ) е британски актьор, носител на „Европейска филмова награда“ и номиниран за награда „Сатурн“. От 2014 г има звезда на Холивудската алея на славата. Става световноизвестен с ролята си на Леголас във „Властелинът на пръстените“.

Вижте още: ИЗБРАНИ МИСЛИ ОТ ОШО

Powered by Facebook Comments