От какъв мъж се нуждае една жена, според месеца й на раждане

Всеки знае, че датата на раждане на човек до голяма степен определя неговия характер и поведение. А знаете ли, че месецът, в който се е родила една жена, може да определи с какъв мъж ще бъде щастлива в една връзка.

Януари

Момичетата, родени през януари, водят активен начин на живот. За тях е важно партньорът да живее в същия ритъм. Тези жени са много целенасочени, затова избират мъже, които са силни и амбициозни.

Февруари

Февруарските красавици се нуждаят от търпелив мъж. Дамите добре знаят трудния си характер и често измъчват любимите си хора с капризи и искания.

Март

Жените родени през Март са много нежни, грижовни, искрени и любвеобилни. За тях почти винаги другите хора са на първо място. Мъж, който ще бъде до жената, родена през този месец, също трябва да бъде грижовен и нежен.

Април

През Април се раждат силни и независими жени, които имат собствено мнение за всичко. Те се нуждаят от човек, който ще ги разбере добре и ще оцени характера им, а също така ще се откаже от опитите да потисне и повлияе на мнението на половинката си.

Май

Майските дами са свикнали да са център на внимание. Те често могат да сменят работа, да се карат и да се примиряват с приятели, един ден да мислят за ремонт в апартамента, а на другия да се откажат от тази идея. Те се нуждаят от мъж, който е пълен със сили и енергия и е готов лесно да се впише в интензивния темп на живота на своята приятелка.

Юни

Жените през юни са меки и уязвими. Само човек, който знае какво иска от живота и е здраво стъпил на земята, може да ги направи щастливи.

Юли

Жените, родени в седмия месец на годината, обикновено са заобиколени от хора, които им казват как да се държат, как да живеят, как да работят, как да изграждат отношения. До себе си такива момичета искат да имат мъж, който ще повярва в тях, ще насърчи всички техни желания и инициативи и няма да обръща внимание на мнението на други хора.

Август

Тези жени нуждаят от партньор, който ще им каже истината, колкото и неудобна да е тя. Те са родени водачи и мечтаят, че трябва да има човек наблизо, който да може да ги спусне от небето на земята.

Септември

Жените, родени през Септември, се нуждаят от мъж, който ги кара да искат да го следват до края на света. Наблизо трябва да има мъж, който е уверен в себе си и винаги ще може да защити своята сродна душа от всички неприятности в живота.

Октомври

Октомврийските жени са особено мили, внимателни и отзивчиви. Те се нуждаят от благодарен човек, който ще уважава техните желания.

Ноември

Жените, родени през Ноември, са доста странни. Такива дами имат нужда от мъж, с когото никога няма да се притесняват за бъдещето си.

Декември

Декемврийските жени са весели и щастливи по природа, следователно идеалният партньор за тях ще бъде този, който може да оцени тези качества. Човек трябва да донесе щастие, мир и много радост в света им.

Powered by Facebook Comments