Пандишпаново руло, което не е необходимо да се навива горещо

Пандишпаново руло – всеки може да се справи с тази рецепта

Определено ще ви хареса тази рецепта за руло, защото не е необходимо да го навивате горещо!

И изобщо не се напуква, което е голям плюс, защото много рула просто се разпадат по време на този процес. Навива се перфектно, дори след като е охладено напълно. Всеки ще се справи с тази рецепта.

Разбийте с миксер 5 жълтъка и 200 г захар до пищна маса. След това добавете 5 с.л. вода (вряла вода), 200 г брашно, 1 пакетче бакпулвер (18 г).

В отделна купа разбийте белтъците с щипка сол и ги добавете към тестото. Смесете всичко старателно с шпатула.

Покрийте формата с хартия за печене (излизат две рула). Изсипете половината от тестото и печете 10 минути на 180 градуса. Когато рулата са готови, извадете ги от формата и ги поставете върху силиконова подложка или кърпа.

След охлаждане, намажете с крем по ваше желание и навийте на руло.

За вас сме подготвили трите най-популярни рецепти за крем за рула:

Крем 1
Настържете 1 кг ябълки и ги смесете със захар. Сложете на огъня и оставете да къкри 5 минути. Добавете сухо желе към ябълките и разбъркайте добре.

Крем 2
Разбийте 400 г заквасена сметана със 100 г захар и 1 пакетче ванилова захар.

Крем 3
Разбийте 400 г сметана (30%) с миксер с 50 г пудра захар и 1 пакетче ванилова захар, добавете сгъстител за сметана.

Споделете тази рецепта за пандишпаново руло с приятелите си!


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments