Пияни стафиди: Стара народна рецепта против болка при артрит

Пияни стафиди – естествено решение за болката

Тази рецепта е много разпространена заради своята ефективност.

Убеден в ефективността на тази терапия, Лари Райт основава компания за производство и дистрибуция на джин със стафиди.

Според компанията, опаковка от половин килограм е достатъчна за месец. 79-годишният Райт страдал от тежък артрит от години. Това продължило, докато не опитал лечението с “пияни стафиди”.

След като болката спряла, той започнал да споделя за този метод на приятелите си и продуктът бил толкова търсен, че започнал свой собствен бизнес. Райт добавя канела и мед към гроздето заради техните противовъзпалителни свойства и добрия вкус.

Така старата народна рецепта става все по-популярна и все повече хора, както и здравни специалисти, започват да насочват вниманието си към това естествено решение.

Д-р Оз е посветил цяла емисия на природните средства, които облекчават болката, причинена от артрит. Една от рецептите препоръчва стафиди, накиснати в джин.

Според опита и научните изследвания плодовете от хвойна съдържат много терпентин и затова се използват в много противовъзпалителни рецепти.

Стафидите са богати на антиоксиданти, витамини от група В, минерали, желязо, калий и калций, а също така са известни като народно лекарство за облекчаване на болката.

За да приготвите това натурално лекарство, трябва да поставите стафидите в стъклен буркан и да ги залеете с джин (1-2 пръста над стафидите).

Затворете и оставете за поне седмица, за да набъбнат стафидите и да попият джина. Можете да добавите мед и канела на вкус.

Употреба: консумирайте 9-13 стафиди всеки ден.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments