Подробен хороскоп месец декември 2020 – II част

Везни – творческо вдъхновение. Месецът обещава висока активност на Везните в личния им живот. Ако сте свободни, този месец ще Ви донесе съдбоносна среща, която обещава романтична връзка. Трябва да действате по-решително и смело. При тези, които са обвързани, ще има кавги. Децата ще станат важна тема на разговор. Рестартирайте отношенията си с тях, бъдете внимателни.

В работна и професионална дейност използвайте по-често творчески подход и въображение. Доверете се на интуицията си и вземете предвид вътрешния си глас. Всички финансови проблеми ще бъдат по-лесни за разрешаване през първата половина на месеца.

Скорпион –важни промени, свързани със семейството и дома. Възможно е да имате желание да промените нещо по дома си, желателно е да го реализирате. Ще имате добри финансови постъпления, ще успеете да покажете по-голяма независимост.

В лични отношения нещата са доста спокойни. По време на нови запознанства слушайте вътрешната си интуиция, тя често ще дава правилни намеци за това дали този нов човек е подходящ за Вас или не. Ще имате активност в работата, ще бъдете доста ангажирани. Опитайте се да разделите по-големите задачи на по-малки, за да ги свършите по-лесно и бързо.

Стрелец – сериозни промени. През декември Ви очакват сериозни промени в кръга на Вашите приятели. Интересите Ви ще започнат да се променят, следователно и Вашия социален кръг, също ще се промени. Ще създадете нови познанства, включително такива, съобразени с нови интереси. Може дори да прекратите контакти с някои от обкръжението си. Важно е да разберете, че този процес е съвсем естествен, Вие се променята – всичко и всеки, който Ви заобикаля, също се променя.

Тези от Вас, които са във връзка, ще имат хармоничен месец. Чуствата Ви ще се задълбочат, а отношенията ще станат още по-доверчиви, искрени и интимни.

За тези от Вас, които са необвързани, през първата половина на месеца предстоят кратки отношения и несподелени привързаности.

В работата ще получите повече свобода да изразите себе си. Имате желание да взимате решения сами и ще го получите. Подхождайте отговорно, обмисляйте всичко до най-малкия детайл и тогава взимайте решения.

Козирог – финансови промени към по-добро. Ще трябва да подходите по нов начин, търсете обещаващи начини за печелене на пари. Опитайте се да инвестирате и да увеличите спестяванията си, месецът е добър за това. Опитайте нещо ново, тъй като ситуацията около Ва се променя и имате нужда от решения. Опитът придобит сега, ще помогне много в бъдеще.
В работата слушайте по-често съветите на длугите, но не забравяйте да покажете хъс и желание за развитие. Не позволявайте да бъдете манипулирани.
В лични отношения се стремете към откровени разговори с половинката. Споделете планове и идеи за съвместно бъдеще. Не давайте причини за ревност, също така и Вие не проявявайте такава.
Необвързаните козирози има голям шанс да срещнат нова любов сред приятелска компания. Вероятността от романтично запознанство в интернет къщо е голяма. Пазете ума си трезвен, когато въпросите се отнасят до любовната сфера.

Водолей – време за изява. Използвайте талантите и способностите си. Сега е времето да претеглите всички плюсове и минуси и да вземете решение за определени промени.
В работата всичщо ще се случва така, както Ви се иска. Ще получите възможност да подобрите своята бизнес репутация, да спечелите уважение от страна на ръководството. Имате реални шансове за повишение.

В любовен план, тези от Вас, които са обвързани трябва да имат общи цели с партньора си, да ги постигат заедно и да комуникират повече. Укрепете отношенията си, разнообразете връзката си.
Необвързаните ще имат шанс за нова връзка, месецът е обещаващ за започването ѝ.

Тези от Вас, които трябва да пътуват, е желателно да направят това с повишено внимание и да бъдат внимателни на пътя.

Риби – вътрешна трансформация. Интиутивно ще усетите къде и какво трябва да се промени, важно е да се вслушате в собствената си интуиция. Това ще Ви помогне да бъдете в крак с времето. Възможно е през декември да прекарате повече време в уединение със себе си. Изследвайте себе си и своя вътрешен свят, вземете правилни решения и помислете преди всичко за собствените си желания, искания, цели, мечти.
Във финансов аспект ще имате възможност за допълнителна работа на непълно работно време, която не трябва да подминавате. Планирайте внимателно финансите си и избягвайте спонтанни разходи.

Проявете повече независимост, опитайте се да разкриете своя потенциал. Шансовете Ви за кариерно развитие ще се увеличат.
В любовен план, тези, които са във връзка, ще им се увеличи желанието за експерименти в интимен план. Опитайте се да разберете партньора си и неговите желания, както и да споделите своите.
Тези, които са необвързани, да не започват нова връзка, защото моментът не е подходящ. Опитайте се първо да наредите собствения си живот и цели и тогава да се впуснете в отношения.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments