Полицията иззе колата на Погба

Пол Погба остана без луксозния си Ролс-Ройс, след като беше хванат в нарушение из улиците на Манчестър.

Халфът на „Юнайтед“ бил забелязан от патрулиращи полицаи да управлява автомобил с френска регистрация, предава Монитор

Това е нарушение на закона за движение по пътищата. Според него колите, които пребивават на Острова повече от шест месеца в годината, трябва да имат английски табели. Ако собственикът има адресна регистрация в Англия, какъвто е случаят с Погба, то той трябва да уреди този въпрос до две седмици от влизането на колата в страната.

Полицията иззе колата на Погба, а самият той беше натоварен в патрулка и откаран у дома. Ролс-Ройсът е откаран на наказателен паркинг, а футболистът има 7 дни да го прибере. Той ще трябва да плати глоба в размер на 150 паунда плюс по още 20 паунда за всеки ден престой. „Няма никакъв проблем. Пол просто трябва да смени френската табела с английска и ще може свободно да управлява колата си, тъй като няма проблем с шофьорската книжка“, коментира близък до футболиста.

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ Оле Гунар Солскяер заяви, че иска много повече от Погба. „Той е един от най-добрите халфове в света. Той е световен шампион и искаме да видим лидерските му качества на терена“, коментира норвежецът.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments