Половинка лимон със сода прави чудеса

Половинка лимон със сода прави чудеса

Половинка лимон със сода е чудодейна смес, която действа благоприятно върху фигурата. Ако в началото на летния сезон не се чувствате готови да захвърлите дрехите и имате притеснения относно Вашия външен вид, то доверете се на тази рецепта.
От Вас не се изисква да полагате никакви усилия.
Нужни са Ви само два продукта, които всяка домакиня притежава в кухнята си – лимон и сода.
Поотделно двата компонента са извънредно полезни.
Хлебната содата (сода бикарбонат) успешно лекува болки в стомаха, гнойна ангина, гъбични инфекции и още куп други заболявания. Лимонът пък е мощен антисептик.
Високото съдържание на витамин С в плода го прави желано лекарство при простуда, грип, настинка, болки в гърлото.

Цитрусът успешно лекува гъбички, бактерии, високо кръвно. Напоследък все по-упорито се твърди, че комбинацията от лимон и сода успешно бори тумори и ракови заболявания.
Според някои учени лимонът притежава способността да унищожи дори ракови клетки. Тук Ви предлагаме най-простия и ефикасен метод за сваляне на килограми и телесни мазнини.
Ако желаете да се сдобиете с плосък корем, то Вие се нуждаете само 2-3 лимона, които да изцедите. Към тях добавете лъжичка сода и литър вода. Напитката, която ще получите има приятен вкус и аромат.
Много е важно първата чаша от вълшебната течност да се консумира сутрин на гладно. Тази чудодейна смес приемайте няколко пъти на ден и съвсем скоро ще забележите, че коремът Ви е по-плосък от преди.
Напитката ускорява метаболизма, засилва имунната система, действа пречистващо върху организма и има благоприятен ефект както върху фигурата, така и върху всички вътрешни органи.

Това е един от най-лесните начини за постигане на перфектна фигура, а ако към него добавите и няколко минути физически упражнения на ден, то на плажа ще бъдете неотразими.
Може би знаете, а може би не, но лимонът може да облекчи и кожен сърбеж.
Ухапване от комар или друго насекомо, обрив и т.н. – тествайте да намажете засегнатото място с пресен резен лимон и вижте как ще се почувствате.
Много е вероятно това да намали сърбежа и успокои кожата.
Ако страдате от висока температура – пийте лимонов сок. Това ще помогне на организма да се справи и да се нормализира телесната температура.
И за завършек – лимоните може и да са кисели, но е доказано, че те помагат за регулация на pH на организма.

Източник: БЛИЦ

Кажете ни Какво мислите

0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry


Източник: www.vsekidnevno.com

Powered by Facebook Comments