Последното лунно затъмнение през 2020 година и какво трябва да знаем за него

Лунните затъмнения се считат за не най-благоприятните периоди. 30 ноември е последното лунно затъмнение за 2020-та година. Астролозите споделят как ще повлияе.

Овен – до 30-ти ноември е желателно да разпределите всичките си дела, така че в денят на лунното затъмнение да бъдете свободни. Тези от Вас, които решат да работят сами, ще имат големи успехи.

Лъв – важно е какъв цвят дрехи ще подберете в този ден. Също така е желателно да носите у себе си защитен амулет или талисман. Правилно подбраните дрехи ще Ви подсигурят спокоен ден, без инциденти и неприятни събития.

Стрелец – с всички сили е желателно да избягвате конфликти и кавги. Запазете спокойствие, сложете най-красивата си усмивка и постигнете целите, които сте си поставили за този ден.
Телец – грубостта и агресията Ви само ще Ви пречат през този ден. Ако се държите лошо, могат да се появят врагове. Запазете спокойствие, отдайте се на почивка, отложете важните дела за друг ден.

Дева – обмислете внимателно всичко. Не поемайте никакви рискове и не вземайте спонтанни решения.

Козирог – отървете се от ненужните неща в деня преди лунното затъмнение. Това ще Ви спаси от лошо настроение и лош късмет.

Близнаци – опасен ден, плановете Ви могат да се провалят в най-неподходящия момент. Бъдете внимателни във всичко.

Везни – започнете правилно деня си. Бъдете внимателни и предпазливи, обмисляйте думите и действията си.

Водолей – работете здраво. Наберете сила и дайте всичко от себе си, за да получите максимално удовлетворение от работата си.

Рак – предстои интересен ден. Завършете всичките си бизнес начинания преди лунното затъмнение. Гледайте да не позволите на тревожните мисли да превземат ума Ви.

Скорпион – не показвайте негативизъм, не се карайте с никого и не обиждайте. Подгответе се да бъдете обвземани от лоши емоции, справете се с тях.

Риби – денят може да Ви предразположи към срещи с токсични хора. Астролозите съветват да планирате времето си така, че да бъдете сами със себе си. Не влизайте в конфронтация.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments