Прегърнете едно дърво

Прегърнете едно дърво

Прегърнете едно дърво, за да се чувствате добре. Дърветата могат да споделят енергията си, така че могат да бъдат прегърнати за здраве или негативност. Някои могат да абсорбират, докато други добавят сила. Трябва да знаете към кое дърво да подходите и как да постигнете желания ефект.
Дървета за здраве
Древните друиди използвали енергията на растенията и дърветата, за да възстановят силата и здравето си. Всяко дърво влияе на човек по различен начин, така че трябва да знаете кои дървета могат да повлияят на вашето здраве и кои трябва да избягвате. Дъбът е най-мощното дърво за здраве. Спомага за възстановяване на силата, за успокояване, дава яснота на мисълта. Можете да го прегърнете или просто да докоснете багажника. Най-голямото връщане на енергия идва от 21:00 до 03:00 часа.

Брезата е дърво донор, което е готово да споделя енергията си. Засяга състоянието на кожата, помага за успокояване на болката и възстановяване на настроението. Силата му се препоръчва особено за жени и деца. Можете да използвате най-голямата му сила от 05:00 до 09:00 часа.
Бор – помага за ускоряване на метаболизма, повишава имунитета и подобрява настроението. Струва си да го заобиколите за хора с мигрена и сърдечни проблеми поради факта, че има много мощна възвръщаемост на енергията. Трябва да дойдете при дървото за помощ преди 21:00.

Смърч – ще помогне за успокояване на нервната система, ще отнеме негативните емоции. Оказва благоприятен ефект върху съня, ако стоите близо до него вечер. Смърчов конус, приложен върху възпаленото място, ще помогне да се успокои болката.

Топола – облекчава главоболие и зъбобол, както и отрицателна енергия. Помага за облекчаване на раздразнението, умората и безпокойството. Мощността му идва от 15:00 до 18:00 часа.

Дървета за семейно благополучие и личен мир

Офика – прегръщането на дървото е необходимо, за да се облекчи стреса от работа, да се успокои психиката и да се премахнат неврозите.

Върбата е женско дърво, което е вампир. То поема отрицателна енергия. Но трябва да бъдете внимателни, може да изостри сетивата, защото дървото е емоционално. По-добре е да дойдете при нея с неприятности в личния ви живот, отколкото с тези, които са се случили на работа. Можете да стоите близо до него всеки ден за не повече от 8 минути.

Ябълка- помага при ежедневни проблеми. Може да даде материално богатство и да научи да вижда положителното в събитията, които се случват. Младите момичета могат не само да прегърнат дърво, но и да заспят под него, за да видят сгодените си.

Клен – има успокояващ ефект. Той не е донор или вампир, но може да пренареди негативната енергия в положителна. Ще помогне да се справите с неприятности и скърби.

Как да прегърнем дърво, за да придобием здраве

Първо трябва да вземете решение за вида на дървото и след това да го изберете. Тя трябва да е здрава, развита и за предпочитане стара. Дървото трябва да е привлекателно с външния си вид. Ходете до него, прегърнете се и усетете връщането. Може да се наложи да отидете на няколко дървета, за да намерите вашите. По-често самото дърво определя дали ще даде енергия.

Обърнете се към лицето на дървото и го прегърнете с ръце. Облегнете се на челото, вдишайте и затворете очи. Трябва да усетите връзката. Можете да се обърнете към него на глас или психически. Застанете така за известно време и след това благодаря за помощта. Можете леко да го погалите или потупате с ръка по багажника.

Източник: За жената


Източник: www.vsekidnevno.com

Powered by Facebook Comments