Предсказанията на Ванга за следващите няколко години

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент

Баба Ванга предсказа поредица от събития и повечето от тях вече се изпълниха: разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил са само някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат, пише Edna.bg.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент. Твърди се, че Баба Ванга е предсказала точно атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма. С течение на времето Ванга предсказва значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато светът ще приключи, според нейните твърдения.

Ето и какви са предсказанията на Ванга за 2021:

– Ванга е предсказала точно преди смъртта си, на 85-годишна възраст, че 2021 г. „ще донесе нашествие на екстремисти“ над Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от „нашествениците“. През следващия период европейският континент може да достигне „края на своето съществуване“, твърди също баба Ванга.

– Американският президент Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави глух, и ще претърпи мозъчна травма, според ясновидката.

– За 2021 г. тя също прогнозира икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава.

Ясновидката предсказала, че „светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Свидетели сме на опустошителни събития, които ще променят съдбата на човечеството.“

– За далечното бъдеще тя прогнозира, че „животът в космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как животът на Земята се е появил за първи път“, а през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

– „Съветският съюз ще бъде възстановен през първата четвърт на 21 век.“

– „Влаковете ще „летят“, използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине.“ Все повече се дискутира използването на слънчевата енергия, така че прогнозата на Ванга не изглежда толкова футуристична.

– „Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули“, прогнозира Ванга. Тълкувателите предполагат, че „драконът“ е Китай, който се превърна в суперсила. Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай, а по отношение на парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли имат червен цвят.

– „В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде ден, когато ракът ще се върже с железни вериги“, прогнозирала Баба Ванга.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments