Премахнете наслоената мръсотия от старите шкафове по този начин и ще станат като чисто нови (ВИДЕО)

Когато кухнята е напълно чиста, гледката е невероятна. Никой не обича мръсотията. Несравнимо е да видиш плотовете и котлоните да се върнат към безупречното си състояние от преди години. Едни от най-трудните части за почистване в целия дом обаче си остават шкафовете.

Те са подложени на всички мръсотии в кухнята – прах, мазнини, пушек и какво ли още не

Комбинацията от всичко това образува лепкава, гъста и черна мръсотия, която се натрупва и е много трайна. Стига се до там, че изглежда невъзможна за премахване. Сега ще ви покажем обаче един начин да възстановим старата слава на шкафовете. И това ще се случи сравнително лесно, въпреки предизвикателството.

Идеята е от YouTube каналът One Good Thing на Jillee. Нейното решение е доста просто като концепция, макар и на пръв поглед да изглежда странно и контрапродуктивно. Оказва се, че олиото е това, което ще ни помогне да премахнем мизерията. Знам, че звучи странно и реалистично, но това е истината.

Взимаме растително олио и го смесваме със сода за хляб. С това лесно ще изчистим шкафовете. Според степента на замърсяване трябва да оставим „препарата“ да постои и да е натъркан добре върху повърхността.

Разбира се, ще приложа и видеото, където тя показва своя трик, за да го видите нагледно


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments