Преобразяването на училищен автобус в прекрасен дом

Някои трансформации могат да бъдат невероятни. Вземете за пример този училищен автобус от 1998 г., който двойката Роби и Присила променят из основи, а цялостната му реновация отнема година и половина работа. Двамата казват, че са избрали училищен автобус, тъй като са искали да се чувстват по-скоро като в мъничък дом, отколкото като в автомобил и са имали желание да транспортират удобно домашните си любимци – днес котаракът г-н Бийбълс приема училищния автобус като истински дом.

uchilishten avtobus

Промяната на авботуса не е лесно начинание, подобно на повечето инициативи „Направи си сам“. Тя включва пълна подмяна на прозорците и натилките, както и прецизно изчисление на пространството, което да успее да се трансформира в уютни и добре разположени помещения. След над 500 дни усилена работа по новия дом на колела от 21 март Роби и Присила са на път, наслаждавайки се на плодовете на своя труд.

uchilishten avtobus

Автобусът разполага с удобно двойно легло, дървени кедрови тавани, белите стени създават уютен дизайн, а кухнята е по-голяма от някои кухни в нюйоркските апартаменти. Тя може да се похвали с удобна мивка в провинциален стил, кварцови плотове, врати, чекмеджета, шкафове и килер с меко затваряне. Гигантският хладилник съдържа много храна, а вградената фурна улеснява приготвянето на по-големите ястия.

Малък диван осигурява място за почивка през деня, а под леглото е разположена пералня със сушилня и шкафове за съхранение, които се трансфорират в стълби към леглото. Иновативните щрихи показват, че Присила и Роби са мислили много за дизайна.

uchilishten avtobus

Банята включва стъклена душ кабина, щори и месингови акценти. Отвън два външни душа правят почистването след приключенията сред природата лесно, а автобусът разполага и с резервна камера, климатик, камина, LED светлини. Училищният автобус също може да функционира напълно извън мрежата, с шест 360-ватови слънчеви панела и осем 315 AH батерии.

uchilishten avtobus

Роби, Присила и мистър Бийбълс планират да прекарат лятото в Канада и Аляска, преди да пътуват до всеки щат през следващите няколко години.

uchilishten avtobus

Още вдъхновение ще намерите в нашата Facebook страница!

Истории
На фокус


Източник: truestory.bg

Powered by Facebook Comments