Приказната дървена къща до язовир Копринка

Отскоро, в близост до язовир Копринка, можем да се отдадем на истинска релаксация в една приказна дървена къщичка, която ще ни посрещне с уникалната си атмосфера. Тя е изградена от дървени материали по идея на Силвия Кандарашева, която обича да създава творби от дърво и се занимава с това в свободното си време. С лични средства и материали, и с помощта на верни приятели, Силвия успява да изгради дървеното бижу.

durvena-kyshta-yazovir-koprinka

Източник: Facebook

Мотивацията за създаването на къщичката Силвия описва така: „Да има нещо за хората. Да поседнат, да хапнат, да пийнат. Да се събуди добротата у тях. Да видят, че има хора, които се грижат за благото на другите. Нека всеки се замисли, че я притежава тази доброта”.

На втория етаж на приказната постройка ще намерите масичка, столчета, пейки за почивка, долапче, кошчета, ваза, място за бутилки, закачалка, пепелник, места за торбички и чували за отпадъците, поставка за домакинска хартия и всякакви страхотни малки детайли. На първия етаж пък можете да поседнете в уютната беседка или да се полюлеете на красивата дървена люлка, което ще допринесе за една истинска почивка.

durvena-kyshta-yazovir-koprinka

Източник: Facebook

Силвия разказа, че къщата е посветена на нейния син, който миналата година е загубил битката с коварна болест, когато е едва на 25 години.

Силвия не възнамерява да спира със строежите и вече има нов планиран проект.

TrueStory.bg апелира всички бъдещи посетители на приказната къщичка да я пазят чиста и здрава, за да могат добрите примери да остават!

Още интересни истории ще намерите в нашата Facebook страница!

Истории
На фокус


Източник: truestory.bg

Powered by Facebook Comments