При рак на гърдата: рецепта с джинджифил и мед

При рак на гърдата потърсете помощ в естествените продукти!

Джинджифилът е коренът, който най-често се използва в кухнята, за приготвяне на различни ястия. Има широко приложение и в народната медицина, тъй като доказано помага при някои здравословни състояния. Например, може да облекчи храносмилателните разстройства, да намали и излекува възпалението, има антибактериални свойства и не само. Но според проучване на американския университет в Джорджия, джинджифилът е чудесен и за лечение на рак.

Експертите твърдят, че той е по-ефективен от химиотерапията и че унищожава само раковите клетки, за разлика от химиотерапията, която унищожава здравите тъкани. Те твърдят, че благодарение на джинджифила размерът на тумора на простатата се намалява с цели 54%.

Според друго проучване, една от съставките в джинджифила, която се произвежда чрез изсушаване или готвене, е доказана като отлична за унищожаване на раковите клетки на гърдата. Туморът в състава си има само 0,2 до 1% от стволовите клетки, които са много трудни за унищожаване и способни да произвеждат свои собствени клетки, ако не се унищожат.

Раковите стволови клетки са в състояние да се регенерират, така че са устойчиви на конвенционалната химиотерапия. В допълнение, те са способни на клетъчно делене и създават нови туморни колонии и по този начин се разпространяват в тялото. Единственият начин напълно да се освободи тялото от рака е да се унищожат стволовите клетки на тумора – казват експертите и добавят, че това е причината ракът да се върне отново след на пръв поглед успешно лечение с химиотерапия, лъчетерапия или операция.

Самер Мартин билана 19 години, когато лекарите я изпратили на рутинна операция за отстраняване на възел на гърдата.

За краткия си живот Самер вече се била подложилана хирургично отстраняване на три фиброаденома. Макар и доброкачествени, тези тумори, които се развиват в гърдата, могат много лесно да се превърнат в злокачествени. Най-често се появяват при млади жени на възраст между 20 и 30 години.

Лекарите все още не знаели за какъв вид тумор ставало въпрос, но без ултразвук и подробен анализ я изпратили на операция. Това, което трябвало да бъде 45-минутна операция, се превърнало в 4-часов ужас, който Самер преживяла в будно състояние.

Открили друг възел и й казали, че отново трябва да се оперира. Но Самер вече билапретърпяла много операции и искала да опита алтернативно, неинвазивно лечение.

Тя започнала да търси билки и природни лекарства, убедена, че трябва да има някакво друго решение на проблема й. Случайно открила сокове на базата на джинджифил. Започнала самостоятелно да използва джинджифил и в същото време започнала да чете специализирана литература и да изследва свойствата на този продукт. Била изненадана от резултатите.

Когато отишла на преглед, лекарите й казали, че туморът може да е изчезнал от само себе си, което означава, че не били убедени в ефикасността на джинджифила.

Тя е убедена, че джинджифилът е направил чудо за нея. В продължение на три години го консумирала редовно и нямала никакъв проблем.

Лекарите са наясно с положителните ефекти на джинджифила, затова непрекъснато го изследват, но винаги подхождат към всеки случай внимателно, тъй като всеки пациент наистина е индивидуален.

Има и други описани случаи за чудотворното действие на джинджифила.

Това е рецептата на тази жена успяла да се излекува от рак на ендокринната система.

Смес от :
2 по-големи корена от джинджифил
натурален пчелен мед

Джинджифилът се обелва и настъргва, след което се залива с меда. Необходим ви е около буркан мед.

Употреба: По 4 чаени лъжички на равни интервали от време през деня.

Забележка: Джинджифилът може да се консумира и в комбинация с различни прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments