Провери каква е кармата ти според годината на раждането

Кармата е нещо, с което се раждаме. Още древните тибетци са знаели, че душата на човек може да се въплъти в него до 9 пъти. Всеки нов човешки живот преминава през поредица от кармични тестове.

В зависимост от годината, в която сме родени, кармата е приготвила различен тест за нас в някоя от основните сфери – любов, работа или здраве. Житейският ни път е нещо като казарма за душата на Земята.

Будистите наричат всяко следващо превъплъщение Мева, в превод – знак или белег. Цифрата на Мева показва за кой път сме на земята и каква карма може да очакваме. Тя се определя спрямо годината на раждане. Виж таблицата и разбери коя е твоята Мева. Спрямо нея може да разбереш какво да очакваш от кармичния си път.

Мева 1

Изглеждате отворени и приятелски настроени към хората, но отвътре сте упорити, инатливи и неспокойни. Песимисти по рождение, вие спирате да се развивате в даден момент от живота си и категорично отказвате да продължите напред. Адаптирате се във всяка ситуация, но нямате силата и волята да промените нищо. Имате изключителна нужда от любов и може да сте особено романтични.

В хода на живота е възможно да развиете зависимост от алкохол и/или наркотици. Появяват се и здравни проблеми в следните области – бъбреци, пикочен мехур, матка и гениталии. Честата смяна на настроенията води до депресии;

Мева 2

Агресията е далеч от вашата същност. Като цяло сте една приятелски настроена и доста амбициозна личност. Не ви е писано да станете лидер, но все пак впечатлявате с вродената ви педантичност. Изпипвате всичко до последния детайл. В периода 15-47 години постигате много, а след това си почивате. Достигате до среден материален успех.

Кармата ви носи заболявания на кръвта, червата, гърба и кожата. Обожавате сладко, но сте склонни към напълняване.
В любовен аспект сте особено внимателни към половинката си. Трябва обаче да внимавате с хазарта. Ако се занимавате с връзки с обществеността, изобщо работа с хора, както и такава свързана с природата, като земеделие, ще постигнете особен успех;

Мева 3

Бързо узрявате и скоростно напускате дома. В семейството не сте глезени и не получавате особено много любов. Въпреки това сте независими и упорити и винаги постигате целите си. Най-успешният период за вас е точно 4 години, между 34 и 38-годишна възраст. Перфектното поприще за изява е между лектор, учител, писател и музикант.

Животът ви е низ от падения и възходи. Не пестите и харчите всяка стотинка, която спечелите. Кармично уязвими са нервите и краката ви;

Мева 4

Определено сте позитивен човек. Липсва ви доза воля и смелост. Позволявате на страховете да ви спират. Уязвим и мили, до 38 годишна възраст постигате много.

Уязвимите зони са дихателната система, половите органи и червата. Жените с такава карма често страдат от най-различни инфекции.

Надарени сте със секси външност и сте особени привлекателни за противоположния пол. Това обаче се оказва пречка за едни сериозни лични взаимоотношения. Трудно създавате семейство. Лесно ви мамят. Работата с хора ви се отдава;

Мева 5

Кармата ви прави или много добри, или много лоши. Всеотдайни или мързеливи, морални или извратени – всичко зависи от вас. 42-та ви годишнина е фатална. Каквото и да ви се случва обаче оцелявате, защото имате силно развити инстинкти за самосъхранение.

Кармично сте предразположени към хипертония, проблеми с червата и кръвта и тумори.

Във връзките сте моногамни, но трябва да доминирате. Искате да ви обичат и ви се получава – понякога със сила. Късметът не е ваш приятел и е нужно да внимавате с хазарта. Всяка позиция, на която имате възможност за развитие и достигане до върха, е подходяща за вас;

Мева 6

Интуицията ви е особено силно развита. Родени лидери, вие сте и едни истински новатори. Най-големият ви страх е да не се провалите. Това обаче не ви пречи да се стремите винаги да стигнете до висините – само това може да ви накара да се почувствате доволни от себе си.

Постигате много до 40-тата си годишнина. За целта обаче трябва да пазите емоционалното си състояние и да се пазите от преумора. Обърнете внимание още на сърцето, костите, белите дробове. Не са изключени нервни кризи и главоболия.

В любовта искате да доминирате, но ако ситуацията налага, могат и да ви покорят. Печелите много, но харчите с лека ръка. Подходящи професии за вас са както търговец, така и учител и лектор;

Мева 7

Оптимист с див характер – това е вашето точно описание. Обичате да говорите, а хората – да ви слушат. Липсата на постоянство ви пречи да сте самостоятелни. Въпреки това, когато нещо ви привлича, го изпипвате в детайли.

Кармично обусловени са проблемите с нервите, половите органи, бъбреците, стомаха. Чувствени сте и лесно привличате вниманието към себе си. Влюбени в свободата си, вие може да избирате дълго правилния човек за вас. Перфектни финансисти и адвокати;

Мева 8

Самоуверени и упорити, трудно е някой да промени мнението ви. Славите се като особено консервативни. Любимо ви е да се налагате.

Животът ви привидно изглежда тих и спокоен и вие много се гордеете с това. Кармата ви гарантира крепко здраве, но не са изключени проблеми с гръбначния стълб и нервите, атеросклероза и хипохондрия.

В любовен план сте фен на разнообразието. Създадете ли семейството обаче нещата се променят коренно. Безразборните връзки от младостта се заменят от ежеминутни грижи за благото на семейството. При вас успехът пряко зависи от парите. Работата ви трябва да е надеждна и стабилна, без значение от сферата, защото просто ви бива във всичко;

Мева 9

Вие сте чувствителен и деликатен човек. Основна задвижваща сила за вас е инерцията. Често искате повече от околните, отколкото могат да ви предложат, поради което ги критикувате.

Идеалисти по рождение, вие презирате всичко материално. Стандартът ви на живот към средна възраст може да се снижи рязко.

В любовта търсите моногамната връзка, може би до края на живота си. Романтични сте и привлекателни и ви върви в професии, свързани с дипломация. Бива ви и в изкуството. Кармично сте много слаби. Обърнете внимание на здравето на сърцето, очите и нервите.

Източник: Един


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments