Продават коледни пуловерчета за кокошки

Тематичното предложение идва от онлайн магазина Енимъл, фън енд фешън

Коледа вече наближава и хората се замислят какво да подарят на своите близки – бижута за дамите, пореден одеколон за мъжете, играчки за децата, лакомства за домашните любимци. С какво обаче могат да зарадват своите питомки стопаните на кокошки?

Онлайн магазин предлага решение и за тях – чудесно коледно пуловерче, с което пернатите да се „потопят“ в празничния дух и да се топлят в студените зимни дни и нощи, пише в. „Дейли стар“.

Тематичното предложение идва от онлайн магазина Енимъл, фън енд фешън. Ако сте горди собственици на кокошка, можете да я „зарадвате“ за празника с червено плетено пуловерче с бяло по краищата и две копчета с изображения на Дядо Коледа. С подобен тоалет всяка перната питомка може да се превърне в „красавицата на квартала“.

Топлата плетена на ръка дрешка, която повече напомня за сукманче, се предлага в различни размери – от XS до L според кокошите стандарти, както и с подробно описание, за да се уверят стопаните, че пернатите им питомки ще се чувстват удобно.

Освен коледни пуловерчета, онлайн магазинът предлага и други тематични дрешки за кокошки, както и пуловери и шалчета за кучета, за да не се чувстват четириногите другари на човека пренебрегнати.

Собствениците на кокошки оценяват високо коледното пуловерче и вярват, че то ще „пасва“ отлично на пернатите им питомки.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments