Проф. д-р Ернст Мулдашев: „Вискозната” вода – основа на вечната младост и дълголетие

Мислим си, че водата е най-простото и добре познато химично съединение, което може да съществува в три състояния: течно, газообразно и твърдо.

Професорът от Уфа, Ернст Мулдашев, руски хирург-офталмолог, доказа, че в четвъртото си “вискозно” състояние тя може да върши чудеса.

Изтъкнатият учен разказва какъв вид е “вискозната вода”, какви чудеса твори и къде се намира.

– Проф. Мулдашев, бихте ли споделили какво представлява “вискозната” вода?

– Факт е, че водата в човешкото тяло е в две състояния. Под формата на течност, която тече по цялото тяло, и под формата на структурирана вода: тя не тече, а е на едно място и сякаш запълва малките “бъчвички” с размер 1-1,5 микрона. Обикновено тези “бъчвички” се събират в няколко слоя под формата на филм.

Точно тази вода прави чудеса, спасявайки бъдещия живот на току-що заченатото дете.

В медицината такава вода се нарича гликозаминогликани (въглехидратната част на протеогляните, полизахаридите). Хималайските йоги и, както се твърди, хората от предишни цивилизации, са можели и могат да превръщат цялата вода на тялото си – както сегашна, така и структурирана, във вискозно състояние.

Това вискозно състояние на водата е чудо! Щом йогите влязат в състояние на сомати, те стават безсмъртни. Неподвижното тяло живее, защото духът му съществува и винаги може да прилети обратно, ако има послание от Бога…

– Добре известен пример е 12-ият ханбо-лама Пандито Итигелов, който от дълги години е в датсан подобно състояние и чието тяло има феномена на нетленността?

– Това е сомати. Обикновено хималайските йоги влизат в това състояние, седейки в поза на Буда в пещерите. И те могат да останат в подобно състояние хиляди, милиони години. Това е безсмъртието! “Вискозната” вода е водата на безсмъртието. Това е моето най-дълбоко убеждение.

Научихме се как да получим изкуствена вода

Като учен, аз наистина много исках да получа такава вода по някакъв начин. Дълго се борихме с този проблем, докато не открихме в колагеновите влакна на човешкото тяло много гъста субстанция, наречена протеогликан (сложен протеин). Научихме се как да го освободим, да го извлечем.

Вътре в тъканите успяхме да получим нещо като изкуствена “вискозна вода”. Веднага щом я открихме и започнахме да я използваме, тъканното присаждане се промени драстично. Ако по-рано след операцията пациентът страдаше дълго време, окото беше зачервено, подуто, то с употребата на “вискозна” вода след операцията нямаше абсолютно никакви усложнения.

Проф. д-р Ернст Мулдашев

– Това чудо ли е?

– Да, това е чудо! И нарекохме това чудо алоплант. “Ало” в превод от гръцки е “чужд”, “плант” е “присаден”. Aлоплант е чужда присадка. На мястото на тази чужда присадка израства собствена. Парадоксът е, че “вискозната” вода е в състояние да регенерира клетки, влакна, тъкани. А регенерацията, с други думи, е младостта.

Ако кожната тъкан на лицето престане да се регенерира, тогава кожата остарява. Ръцете също стареят, целият организъм остарява и всичко започва да боли – възникват дистрофия и дегенерация. Но, ако дадем тласък на процеса на регенерация, тогава стартираме и механизма за подмладяване. А процесът на връщане на младостта се стимулира от “вискозната” вода. На Изток се нарича “водата на безсмъртието”. С други думи, регенерацията е вечна младост

Сега произвеждаме много видове алопланти. На мястото на един расте роговицата на окото, друг стимулира растежа на черния дроб, костите… Научихме се да отглеждаме всичко. Това беше постигнато само от нас и за първи път в света. Никой друг не може да направи нещо подобно.

– От какво получавате “вискозна” вода?

– От донорски материал.

– Как изглежда тя?

– Може да се види само под електронен микроскоп. Прави се под формата на инжекции, с трансплантирани парчета тъкан. Но това е изкуствена “вискозна” вода.

А аз си помислих, че в тялото трябва да има и естествена “вискозна” вода под формата на огнища на безсмъртие. И започнахме да търсим тези “центрове на безсмъртието” през миналата година.

Откриха осем участъка от естествена “вискозна” вода в човешкото тяло. Едното от тези места е на свода на стъпалото, другото – в коляното. Те са общо осем.

И когато намерихме естествена “вискозна” вода и създадохме от нея алопланти под формата на парченца и под формата на прах, тя се оказа по-мощна от изкуствената. Тя дава някаква невероятна енергия на човека, когато се разпространява по цялото тяло.

В това направление току-що започнахме експерименти, които се оказаха много обнадеждаващи: нивото на имунитета се повишава, заздравяването на раните се ускорява и други подобни.

– Провеждате ли експерименти при хора?

– Министерството на здравеопазването и всички съответни органи ни разрешиха да направим клинични изпитвания върху клетъчни култури, плъхове и зайци. Мисля, че тези изпитвания имат голямо бъдеще.

– И с какво е свързано то?

– На първо място с подмладяване. Подмладяването според мен не е да се премахнат бръчките и да “напомпате” устни по ужасен начин. Това е началото на регенерацията на целия организъм, защото тя е младост!

– Всичко това е страхотно, но като всяко голямо откритие и вашето има няколко страни. От една страна, е чудесно, че хората ще имат възможността да живеят дълго и да умират млади. Но с масовото въвеждане на това откритие може да се появят куп проблеми – социални и търговски. За кого ще е достъпно всичко това? Колко ще струва? Как ще се чувства човек, да речем, на 150-годишна възраст? Между другото, твърди се, че на земята сега живее човек, който е на 147 години. През последните 30 години от живота си той мечтае да умре. Той е като върха на Чомолунгма в пустинята. Няма никой наблизо, с когото да сподели културните си кодове… Дори децата и внуците на неговите съвременници са починали…

– Не съм мислил за това и не мога да кажа нищо по този въпрос. Сега сме в период на клинични изпитвания. Но, на практика, вече се използват много медицински процедури, базирани на изкуствената “вискозна” вода. И помагат на хората. Например, те връщат зрението. В крайна сметка, окото вижда, докато в него има течност, включително “вискозна” вода. Веднага след като тя изчезне, започва дистрофия на окото и човек ослепява. Чрез нашите процедури помагаме на хората да поддържат зрението си.

– Напоследък има много сензационни открития около водата, но има и спекулации, включително такива, свързани с търговски интерес. Възможно ли е да се въздейства на водата с биополето на човека и някои други действия – цветове, геометрични фигури, написани думи?

– Може да се въздейства. Но не всеки човек е в състояние да направи това. Водата е по-умна. Това е мислеща субстанция, някаква съвършена и не напълно изучена форма на живот. Не вярвам на този вид изследвания. Мисля, че водата има свой собствен ген

Това е само началото на разбирането, че водата е по-умна от нас, хората…

Но трябва да повторя, че не вярвам в магии и ефекти върху водата с геометрични фигури.

– А какво ще кажете за Виктор Шаубергер, австрийски учен? Използвал заклинания, работейки с вода. Какво мислите за това?

– Шаубергер е мощен! Наистина в работата си с вода той използва заклинанията на нойдите – шамани на полуостров Кола. Но той очевидно, е от посветените. Валтер, или Виктор Шаубергер (наричан по различен начин), създава водни двигатели и на базата на тях летящи дискове за хитлеристката езотерична общност “Аненербе”. Имахме голяма експедиция до полуостров Кола, до местата за излитане на тези летящи чинии.

От експедицията донесоха куп снимки и видеоклипове за тези места.

Моята книга за тази експедиция “Загадката на полуостров Кола” ще излезе скоро. Но, когато нацистите бяха разгромени, американците арестуват Шаубергер и се опитват да го принудят да направи същите летящи дискове. Ученият им отговорил, че ще направи тези дискове, но те няма да излетят, без заклинания на водата от нойдите, а всички шамани са загинали или в нацистките концлагери, или в съветската система ГУЛАГ.

Милена ВАСИЛЕВА

Източник: zdrave.to

Powered by Facebook Comments