Пълен хороскоп за месец декември 2020

През декември 2020 година се случват едновременно три астрологични събития. Юпитер и Сатурн не само преминават в знака на Водолей, но също така образуват и съвпадение на 21-ви декември.

Овен – доста активен месец. Декември ще донесе повече енергия, напоритост, смелост и решителност. Повечето представители ще имат нови планове, нови идеи. Много е важно обаче веднага да се опитате да определите кои от тези идеи ще бъдат обещаващи и кои не. Така ще успеете да насочите енергията си в правилната посока и ще постигнете повече. Декември ще Ви донесе по-голямо желание за нови знания, нов опит, разширяване на собствения хоризонт.
Физическото привличане ще играе важна роля в първата половина на месеца. Втората половина ще бъде активна в работата и кариерата. Ще Ви се предоставят възможости да се докажете, да реализирате идеи.

Телец – нови стремежи. Съветваме Ви да се съсредоточите върху тези стремежи и цели, коитоса нови, които добавят свобода. Излезте от зоната си на комфорт. Декември ще бъде месец с много приливи и отливи на енергия. Препоръчват се разходки сред природата, едно осамотяване, за да увеличите енергията си. Ще се появи вътрешно дразнене, което бързо може да бъде премахнато с повече физическа активност.

В личния Ви живот всичко ще бъде спокойно. Тези, които са във връзка ще чувстват хармония, интимният живот ще стане по-активен и чувствен. Нови познанства също се очакват.
Може да се появи нещо, което не Ви подхожда на текущото Ви работно място и ако това нещо и ако очакванията Ви се разминат с реалността, ще предприемете действия. Това решение обаче трябва да се обмисли, да се преценят възможните недостатъци на новата работа. Когато избирате ново работно място, не забравяйте да вземете предвид перспективите му в бъдеще. Не се поддавайте на негативни хора и негативни емоции.

Близнаци – желание за промяна. Вероятно през декември ще се интересувате повече от различни технологии, иновативни решения и други неща, които преди това са били далечни за вас. Ще получите активна подкрепа от съмишленици и приятели. Имате възможност да изпълните отминали планове.

В личен план през втората половина на месеца ще жънете успехи. Тези от Вас, които са във връзка трябва да обърнат повече внимание на ежедневните проблеми. Наградата ще бъде силно хармонизиране в отношенията, благополучие във връзката.

Препоръчва се да се използва първата половина на месеца, за да се направи работното място по-приятно и да се съсредоточите върху развитието в работен план. Възможен е и флирт на работното място, но бъдете внимателни.

Рак – предстои интересен период. Ще се случат някои промени и трябва да бъдете подготвени, някои от тях могат да бъдат дори глобални. Въпреки това, преди да промените нещо в живота си, е важно да оцените перспективите, тъй като не всичко ще има положителен ефект за вас.

Декември обещава висока активност за постигането на цели в кариерен план. Използвайте талантите и способностите си в работата, за да спечелите по-лесно уважението на колегите и да получите тяхната подкрепа.

В личен план, нещата също са добри. Ще имате романтично настроение и ще увеличите шансовете си за интимна връзка. Тези представители, които имат деца, трябва да отделят повече време, което да прекарат с тях.

Лъв – хармоничен месец. Ще има промяна в личните Ви отношения с хора. Ако нямате половинка, то може би сега е моментът да създадете нова, съдбовна връзка, която ще промени начина Ви на мислене и не само. Бъдете внимателни в думите, които подбирате, за да не останете грешно разбрани. Ще имате поле за изява да покажете най-добрата си страна и да спечелите уважанието на колегите и подчинените си. Ще повишите репутацията си в работния колектив.

Здравето Ви ще бъде повече от безупречно, но все пак съветваме да приемате витамини и да консумирате по-здравословна храна.

Дева – промяна. Стремите се към промяната, търсите я активно и ще я получите. Именно тази промяна ще Ви помогне да улесните живота си и ще ви даде усещане за по-голяма свобода.

Тези то Вас, които са обвързани, трябва да поговорят с половинките си и да сложат всички карти на масата. Трябва да има доверие и разбирателство в една връзка, за да може тя да бъде дълготрайна и успешна.

Страстта ще Ви съпътства през целия месец, както тази в работен план, така и тази в личен. Тези от Вас, които са свободни, сега е моментът да се стремят към нови връзки. Внимавайте с избора, който ще направите. Имайте предвид, че ако връзката Ви започва добре през този месец, има добри шансове за развитие в бъдеще и нещо по-голямо.

ПЪЛЕН ХОРОСКОП МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2 ЧАСТ ЧЕТЕТЕ ТУК


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments